23.3.12

Γιάννης Νικολαΐδης: «Δηλώνω παρών!!! Χρίσματα και υποψηφιότητες δίνει η κοινωνία»


Πολύ φασαρία έγινε τις τελευταίες ημέρες με το θέμα του Γιάννη Νικολαΐδη και την παραίτηση του από την θέση της προεδρίας της Αναπτυξιακής Ροδόπης. Ο λόγος, ότι η παραίτηση του συνδυάζεται με την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές. Όπου υπάρχει καπνός  υπάρχει και φωτιά, λέει ο σοφός λαός μας και η Piazza del Popolo, είχε σήμερα μια τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του για το θέμα. Ο ίδιος μας τόνισε τα εξής:

«Είμαι τους τελευταίους 15 μήνες Περιφερειακός Σύμβουλος και η διάθεσή μου για προσφορά στην κοινωνία, είναι το “εφόδιό” μου στον πολιτικό στίβο. Τη συνεργασία μου τόσο με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Παύλο Δαμιανίδη θα την χαρακτήριζα σίγουρα δημιουργική και ικανοποιητική.
Όλοι οι άνθρωποι κάνουν όνειρα για τον εαυτό τους, για τον τόπο τους, για την πατρίδα τους, για τους ανθρώπους τους. Είναι πολύ όμορφο να βλέπει κανείς τις προτάσεις και τις ιδέες του να υιοθετούνται και να επιβραβεύονται από συναδέλφους και συνεργάτες και να εισπράττει την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου.
Η αναπάντεχη για πολλούς εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και η μεγάλη και έκδηλη αγάπη του κόσμου προφανώς έχει ενοχλήσει. Εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν στο μοντέλο αλυσίδα και σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας δεν περισσεύει κανείς.
Πιστεύω στις αρχές της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού όπως επίσης στην αναγκαιότητα στήριξης του ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει κάνει την αυτοκριτική του και σαφέστατα  αναγνωρίζει  λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.
Σήμερα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο ως πρόεδρο του Κινήματος πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε επιτέλους στο άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία και θα συμβάλλουμε στην αλλαγή στάσης των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Η έξοδος από την κρίση απαιτούν συλλογικό πνεύμα, εργατικότητα και τόλμη αρετές τις οποίες ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι διαθέτει.
Η αναπτυξιακή προοπτική του τόπου και της Ελλάδας πάντα με απασχολούσε και θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους πολίτες της Ροδόπης για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου με την ψήφο τους. Η τοπική αυτοδιοίκηση ιδιαίτερα μετά την Νέα Αρχιτεκτονική του Καλλικράτη αποτελεί για εμένα έναν όμορφο και ενδιαφέρον χώρο.
Σε ότι αφορά τις προκείμενες εκλογές, δηλώνω “παρών”, δεδομένης της ιδιότητας μου και ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, σεβόμενος συνάμα τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος. Η κοινωνική δικαιοσύνη και η δίκαιη κατανομή του πλούτου αποτελούν βασικές έννοιες για εμένα και είμαι διατεθειμένος να τις υπηρετήσω από όποια θέση μου υποδείξει ο λαός της Ροδόπης. Τα “χρίσματα”, τα “δαχτυλίδια” και οι “υποψηφιότητες” δεν πρέπει να μοιράζονται αυτά είναι κάτι που στα δίνει η κοινωνία».
Τη διάθεση του Γιάννη Νικολαΐδη να προσφέρει στην κοινωνία τη γνωρίζουμε, είναι δεδομένη. Αυτό που χρειάζεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ είναι η πλαισίωσή του από ανθρώπους ηθικούς και ικανούς.  Η ανανέωση όμως θα πρέπει να διέπεται από έναν υγιή τρόπο σκέψης με πολιτική χροιά.
Ο Γιάννης Νικολαΐδης, κατά την ταπεινή μας γνώμη, διαθέτει και τα προσόντα και την τόλμη να εμπλακεί στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ρευστή πολιτική συγκυρία.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/12 23:05

    ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεοδωρα γρατινη23/3/12 23:16

    θα συσπειρωσει και θα φερει ξανα ψηφους που εχουν φυγει απο το ΠΑΣΟΚ.πολυ καλη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/12 01:10

      Οι αγορές Θοδώρα πώς αντέδρασαν?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/12 23:46

    Είναι επιλογή του Πεταλωτή που βάζει Ερτζάν και Νικολαίδη για να μαζέψει το ΠΑΣΟΚ, να κοντύνει τον Χατζηοσμάν και μετά να τους πετάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/12 23:58

    Γιάννης Νικολαίδης: δουλευταράς, αεικίνητος, πάντα με το χαμόγελο, βοήθεια σε όλους χωρίς δεύτερη σκέψη, με έναν καλό λόγο για όλους, οργανωτικότατος, μπορεί να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει, γνώστης των προβλημάτων, με όραμα για τον τόπο, προσγειωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/3/12 01:16

      Τι δουλειά κάνει βρε παιδιά εκτός από πολιτικάντης?Αυτός ξεπέρασε και την αλήστου μνήμης Μανωλιά στις χαιρετούρες

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/3/12 00:07

    Πρόταση σε Μανανά να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
    21 Μαρτίου 2012
    Πρόταση στον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Γιώργο Μανανά, να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές φέρεται ότι έχει γίνει από την Αθήνα, σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες της ΦΩΝΗΣ.
    Ο ίδιος ο Μανανάς, στο άκουσμα της πρότασης, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του, καθώς ως λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλει να αφοσιωθεί στο έργο του στο Δήμο Κομοτηνής. Παράλληλα, όμως, δεν απέκλεισε εντελώς το ενδεχόμενο, αφήνοντας μια μικρή πιθανότητα να πει τελικά το ναι.
    Εν τω μεταξύ, τα αποτελέσματα στη Ροδόπη των εσωκομματικών εκλογών άφησαν απόλυτη ικανοποιημένη την Ιπποκράτους. Η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη ήταν αναλογικά από τις μεγαλύτερες σε ποσοστό, σε πανελλήνιο επίπεδο.
    Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Μανανάς δέχτηκε συγχαρητήρια τηλεφωνήματα τόσο από το γραφείο του Βενιζέλου όσο και από το γραφείο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου, για την κινητοποίηση των μελών του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/12 11:40

    Τον Μανανα τον πηρε και ο Μπαρακ Ομπαμα και ο ΓΓ του ΟΗΕ αλλα ειναι σεμνος και δεν το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/3/12 09:24

    Γιάννη είσαι ο μοναδικός που θα συσπειρώσεις τους ψήφους των χριστιανών ΠΑΣΟΚων στην Ροδόπη. Είμαστε μαζί σου. Δυνατό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη - 2 βουλευτές. ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ + ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/3/12 10:28

    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/3/12 19:58

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/3/12 15:27

    Και χρίσματα δίνει...

    Και υποψηφιότητες δίνει...

    Και γιαουρτάκι με... άλευρα δίνει τελευταίως.

    Γενικώς... ότι τραβά η όρεξή σας. Κι ότι ΔΕΝ τραβά...

    Uli Chris

    ΥΓ: Γιατί σήμερα κάποιος να θέλει να γίνει πολιτικός? Μήπως για να μαζέψει τα υλικά ν' ανοίξει... γαλακτοζαχαροπλαστείο??? Αναρωτιέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/3/12 15:42

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!!
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/3/12 13:01

    Και βέβαια κ. Νικολαϊδη «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον ποντιακό ελληνισμό τόσο της Θράκης όσο και απανταχού η ύπαρξη της φορεσιάς των πολεμιστών του Πόντου στο Στρατιωτικό Μουσείο Κομοτηνής, το οποίο αποτελεί ακόμη ένα πόλο έλξης για την πόλη μας.
    Μιας και διακαώς θέλετε να είστε υποψήφιος βουλευτής, γιατί δεν αναπτύσσεται ως οικονομολόγος τον λογισμό σας πως θα αντιμετωπισθεί η οικονομική ύφεση από την 7η Μαΐου 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/3/12 22:43

    Ρε μεγάλε ok ο σκύλος εκεί που τρώει γαυγίζει αλλά κάπου έλεος.
    Δηλάδη τόσες πολλές προτάσεις άκουσες απο εκεί που τρώς.

    Γιάννης Νικολαΐδης ο μοναδικός που αντέδρασε και ύψωσε το ανάστημα του απέναντι στο κλείσιμο όλων σχεδόν των δημόσιων σχολειών των οικισμών της Ροδόπης την ώρα που κάποιοι άλλοι βολεύονταν και προσκυνούσαν.
    Ο μόνος που αναδυκνύει συνεχώς το θέμα της αρνητικής σχέσης μεταξύ της δημογραφικής αφαίμαξης της περιοχής μας και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου.
    Συμφωνώ μαζί του στο θέμα της αξιοιποίησης του απόδημου Ελληνισμού για την ενίσχυση του εξαγωγικού εμπορίου και την έξοδο απο την κρίση.
    Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη απο ανθρώπους με όραμα για την Ελλάδα και όρεξη για δουλειά όχι απο SMS-ΤΖΗΔΕΣ.
    Απο ότι ακούστηκε τον πάει και ο Βενιζέλος αλλά το πιο σημαντικό τον πάει όλη η Ροδόπη.
    Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ανανέωση προσώπων.
    Γιάννη μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/3/12 23:08

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΟΡΑ ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΝΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΟΝΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/3/12 17:31

    ΑΧΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.