20.3.12

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Έβρο

Νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά, είναι οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας στον Έβρο. Μ’ αυτούς και τα υπόλοιπα μέλη και φίλους του κόμματος θα συναντηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη στις 30 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Έβρου, ενόψει των εκλογών. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:
Απόστολος Τσιακίρης, πολιτικός μηχανικός, Παναγιώτης Καλακίκος, αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου, Γρηγόρης Λυμπερακίδης, γιατρός, Πελαγία Χλωροπούλου, γιατρό, Έμυ Κασιμάτη, υπάλληλος ΔΕΗ και Μαριάνθη Τσαγκανά.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/12 20:09

    Κασιματη με χιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/12 21:51

    telika o axmet dn bazei,e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/12 12:13

    Για τον Εβρο μιλαμε!!! Ποιος Αχμετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/3/12 14:15

    xaxaxaxaxaxaxa Κασιματη επιστημονας χαχαχαχχαχαχα ωχ ρε αδερφε μη τα γραφεις ετσι.. Θα παθουμε τιποτα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!! Λυμπερακιδης νεος χαχαχαχαχαχαχαχα γμ την ανανεωση με τα δυο παλιοκομματικα ντιβανια... Τον Τολη τον Τσιακιρη τον ξερω προσωπικα.. κοντα στην ηλικια.. Αν ψηφιζα το πιο αιμοβορικο και κακοψυχο κομμα της Ντορας παντως αυτον θα ψηφιζα. ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΜΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/3/12 18:02

    H NTOΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΟΠΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ. Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ, ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑ ΤΟΥ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ (ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΣΤΩΝ) ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΛΠ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ!!!!!
    ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΊ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΕΡΊΣΣΕΙΑ ΠΡΟΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΓΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΠΟΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/3/12 18:16

    5:15 σκατόψυχο σαμαρικό μόγγολο,άντρακλα με τα όλα σου,φούστα φοράς,γράψε και το όνομά σου να δούμε αν σου πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/3/12 18:37

    Ρε θα μας τρελάνεις απο πάνω; Η γυναίκα μαφία μέρος του συστήματος που εμφανίζεται 80 φορές τη μέρα στα κανάλια και στα ράδια, που στηρίζουν την ανυπαρξία της όλοι οι Βαρώνοι φανατικά είναι αδικημένη; Μπορει να πάει στα χωράφια με τα αρχαία του πατέρα της να εξαφανιστεί απο τη ζωή μας;; Όχι άλλο κακο στον τόπο απο το έκτρωμα της πολιτικής και το δρακουλοσογο της!! Να πάει ναύτης στο καράβι του Κουβελου με μούτσο τον Κυριάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/3/12 18:39

    Μεγαλύτερος προδότης της Θράκης απτη Ντορα δεν υπάρχει κ της χώρας και της Μακεδονίας ο πατέρας της!! Θα ανεβάσω τις δηλώσεις απο την τελευταία βολτα της στην τουρκία!! Η χαρά των γκριζων λυκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/12 14:19

    9:37 ΚΑΙ 9:39 ΕΓΩ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΟΥΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΩΚΥΘΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ. ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΛΠ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.