19.3.12

Δεν θα συμμετέχει στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης

Δεν βρίσκεται στο δικό του προσδιορισμό το σκηνικό της επόμενης μέρας του ΠΑΣΟΚ, για τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη. Ο ίδιος μετά το άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται. Ο ίδιος ανέφερε σε δήλωση του:
«…Δεν έχω στόχο στην ζωή μου, να είμαι ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός. Όταν στην ζυγαριά, η επιλογή του να είμαι κάτι παραπάνω από απλώς ψηφοφόρος και μέλος του ΠΑΣΟΚ, γέρνει στο να το κάνω, θα το κάνω. Δεν σας κρύβω ότι αυτή την στιγμή, πραγματικά είμαι σε μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή, σε σχέση και με το δικό μου προσδιορισμό, σ’ αυτό το σκηνικό της επόμενης μέρας…»!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/12 08:44

    Ευτυχώς, να πάρουμε κανένα ψήφο.

    Κι εμείς μνημονιακοί (όχι και φανατικοί βέβαια) είμαστε αλλά δεν κάνουμε και σαν τη χήρα στο κρεβάτι!!!

    Άντε τώρα με το Σγουρίδη να πάρουμε και κανέναν πατριωτικό ψήφο. Ψηφαλάκι' ασ΄έν, κι ότι θέλει ασ΄εν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/12 16:39

    Αυτο πρεπει να το κανουν ολοι σε ολους τους νομους για να ανοιξει ο δρονος για νεα στελεχη αυτα τα στελεχη ναι μεν ειναι καλα και νεα αλλα στην δυσκολοτερη στιγμη της χωρας αποδειχθεικαν ανικανα ή ακομη πιο κομψα ανετοιμα. εγω δεν θα ειχα προβλημα να ξαναβαλει αλλα σε οτι αφορα στελεχη ετων στην καρεκλα του βουλευτη ελεοοοοςς σπιτι σας ρεεεε ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΨΕ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/3/12 17:21

      Ποιός ήταν έτοιμος βρε λιγούρη; Ο Σκανδαλίδης, η Βάσω ή ο ίδιος ο Βενιζέλος ; Ο Ξυνιδης είναι παλιός με μία θητεία και οι κροκόδειλοι είναι οι νέοι; Τράβηξαν όλο το λουκι και τώρα δρόμο ; Όχι ρε να μείνουν αυτοί που πληρώνουν τα αμαρτήματα δεκαετιών χωρίς να φταίνε . Έντιμοι άνθρωποι και όχι λαμόγια ή ταχα καινούργια νούμερα που είναι για τις μαϊμούδες .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/12 11:12

    Εχασε η Ελλαδα ακομη εναν κηπουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.