21.3.12

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Νικολαΐδης από την προεδρία της Αναπτυξιακής Ροδόπης


Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου του ΔΣ της Αναπτυξιακής Ροδόπης ΑΕ, υπέβαλλε πριν λίγο ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαΐδης.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την παραίτηση του.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/12 13:20

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΠΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/12 16:22

      Μανανάς, Νικολαίδης,Καρδίμη,Χατζηοσμάν,Σεβγκή

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/3/12 19:12

      Και από Κουβέλη ο Δάμωνας, Σιμπέλ.Συμπαραστάτης ο Λευτέρης και ο Συμεών

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/12 13:28

    Το Κεφαλιδη έπρεπε να παραιτησουν, για το χνέρι που έκανε στον Νικολαϊδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/12 15:45

    ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Οι εκλογικές προετοιμασίες, οι ενδιαφερόμενοι και οι υποψήφιοι βουλευτές της Ροδόπης
    21 Μαρτίου 2012 |
    Ενώ ήδη η ΝΔ ανακοίνωσε ποιοι οπαδοί της υπέβαλαν αίτηση υποψηφιότητας για την ένταξη τους στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών τα άλλα κόμματα ακόμη αναζητούν τους εκλεκτούς μεταξύ των πολιτών. Στη ΝΔ με κάποια κομματική διαδικασία που έχει δημοκρατικά χαρακτηριστικά έδωσαν τη δυνατότητα σε όποιον πιστεύει στον εαυτό του να υποβάλει σχετική αίτηση υποψηφιότητας προκειμένου αυτές να διαβιβαστούν στα κεντρικά τους που θα αποφασίσουν για την τελική επιλογή, οπότε αιτήσεις κατέθεσαν οι Μπαμπασίδης, Καζαντζής, Ελευθεριάδου και οι μειονοτικοί Ιδρίς και Ερχάν ενώ ο νυν βουλευτής Στυλιανίδης δεν υπέβαλε αίτηση γιατί δεν απαιτείται.
    Στο ΠΑΣΟΚ όπου κυριαρχεί μια ηγετική ομάδα που καθορίζει τη λειτουργία του κινήματος και την τύχη του δεν υπάρχουν παρόμοιες διαδικασίες που χαρακτηρίζονται πολυτελείας αφού δεν μπορούν να φανταστούν οι ηγέτες ότι είναι δυνατόν να προτείνουν την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας και να ξεπεταχτούν κάποιοι αξιόλογοι συμπολίτες μας. Οι μέρες για την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων έφτασαν και ακόμη ψάχνονται για τη συμπλήρωση των ονομάτων.
    Εδώ κυριαρχούν τα ονόματα των δυο βουλευτών Πεταλωτή και Χατζηοσμάν ενώ υπάρχει πλήρης αδιαφορία από τα υπόλοιπα προσβεβλημένα στελέχη του κινήματος στο νομό. Οι φήμες που μιλούν για πιθανές υποψηφιότητες των κυριών Μανωλιά, Τσετινέ, Πουρνάρα σβήνουν αφού όλες αρνούνται να εκτεθούν στη δύσκολη πολιτική συγκυρία ενώ την άρνηση τους εξέφρασαν και οι κ.κ. Νικολαΐδης και Τζανίδης για δικούς τους λόγους.
    Επειδή στο ΠΑΣΟΚ ήδη διαισθάνονται ότι θα εκλέξουν μια έδρα στο νομό υπάρχει αφόρητη πίεση σε δυνατό περιφερειακό σύμβουλο ώστε να κόψει ψήφους από τον Χατζηοσμάν προς όφελος άλλου συνυποψήφιου. Οι πιέσεις είναι αφόρητες επειδή χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα και τα εφόδια όμως εξίσου δυνατές είναι και οι παρεμβάσεις των αντιπάλων που δεν επιθυμούν την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο. Τα μηνύματα και τις προειδοποιήσεις έστειλαν τόσο τα υπόλοιπα κόμματα όσο και παράγοντες της μειονότητας που προειδοποίησαν τον περιφερειακό σύμβουλο ότι δεν θα συγχωρεθεί η ανάμιξη του και η απώλεια της έδρας από τον Χατζηοσμάν.
    Στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπάρχει η παρουσία των αξιόλογων στελεχών Γιαμουστάρη και Χατζηκωνσταντίνου αλλά και του πρώην βουλευτή Ιλχάν που προετοιμάζεται με αρκετό σκεπτικισμό για το αν το κόμμα κατορθώσει να μπει στη Βουλή.
    Στο ΚΚΕ τα πράγματα είναι όπως πάντα χωρίς διαρροές και φανερές διαδικασίες όποτε το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί κατευθείαν από τον Περισσό ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σίγουρο ότι δεν θα κατέλθει στις εκλογές ο γιατρός Μουσταφά που όπως δήλωσε στηρίζει τον επίσης μειονοτικό Ιρφάν από τις Σάπες.
    Στο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς υπάρχει ένας οργασμός εξαιτίας της επιθυμίας να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο με αξιόλογους συμπολίτες μας. Ήδη έχουν κλειδώσει οι θέσεις των δυο μειονοτικών ενώ υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του οργανωτικού υπευθύνου του κόμματος Δάμωνα Δαμιανού και άλλων συμπολιτών για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά πανελλαδική συνδιάσκεψη που γίνεται αυτές τις ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.