15.3.12

Η κρίση δεν ακούμπησε τον Δήμο Ορεστιάδας! 3000 ευρώ ανάθεση για τραπέζι 80 ατόμων!!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Την περίοδο της κρίσης που περνάνε όλοι οι Έλληνες, με την ανεργία και την φτώχεια να έχει χτυπήσει τις πόρτες όλων μας, στον Δήμο Ορεστιάδας δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ίσως γιατί είναι πλέον πριγκιπάτο κουμπάρων! Στην Ορεστιάδα λοιπόν ο Δήμαρχος Δημήτρης Μουζάς, έδωσε με απευθείας ανάθεση σε επαγγελματία το γεύμα 80 ατόμων … αξίας 3 χιλιάδων ευρώ!!!

Τι τραπέζι ήταν αυτό; Ήταν το γεύμα στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού των πολιούχων της πόλης Αγίων Θεοδώρων. Αν κάνουμε μια απλή μαθηματική πράξη, θα διαπιστώσουμε ότι 80 άτομα φάγανε για 3000 ευρώ. Δηλαδή 37,5 ευρώ το άτομο!!!
Τρώνε με χρυσά κουτάλια δηλαδή στον Δήμο Ορεστιάδας…
Για την ιστορία το όνομα του επαγγελματία που πήρε τα 3000 ευρώ είναι Γιώργος Μεσλούδης και την απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Μουζά μπορείτε να την δείτε στο Διαύγεια εδώ…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/3/12 15:35

    Γιατί ρε μεγάλε νηστεία ήταν, άν έφαγαν τίποτα χαβιάρια μαύρα, γαρίδες και αστακούς και ήπιαν κρασιά παλιά μαζέβονται τα λεφτά. Γιατί εμείς άν ήμασταν στο τραπέζι θα χάναμε την ευκαιρία. Για να σοβαρεφτούμε υπάρχει πολύ λίπος ακόμη να καεί άλλα όχι απο τους συνταξιούχους, το λίπος βρίσκεται στις σπατάλες του Δημοσίου. Το παράδειγμα σας είναι μια καλή απόδειξη. Μετά μας φταίει η ΜΕΡΚΕΛ. Γι' αυτό η Κομοτηνή είναι τυχερή, γιατί έχει για δήμαρχο έναν ουσιαστικά "Ασκητή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/12 17:44

    Το κρασι παλιο , το τυρι μουχλιασμενο ...Χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/12 00:37

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανακοινώνετε (gatzoli) το όνομα του επιχειρηματία.
    Σε καμιά περίπτωση δεν φταίει! Δηλαδή!
    1. Σίγουρα δεν έκλεψε! Δε γίνεται!
    2. Εάν τα φούσκωσε, άλλος ΔΙΕΤΑΞΕ!
    3. Εάν τα έφαγαν, πάλι δε φταίει!
    4. Γιατί φταίει αυτός και όχι αυτοί που έφαγαν ή αυτοί που τους κάλεσαν ή αυτοί που πλήρωσαν ή αυτοί που ΔΙΕΤΑΞΑΝ να φουσκώσει το τιμολόγιο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/3/12 10:10

    ΠΙΑΤΣΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ?ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωνσταντίνος Λύτρας16/3/12 18:34

    - Υπομονή. Τα συμπληρωματικά μέτρα του Ιουνίου (μειώσεις, μειώσεις, μειώσεις) είναι πολύ κοντά. Περιμένουμε και το νέο δανειακό μνημόνιο του 2015. Αλλά ο δήμος Ορεστιάδας έχει και κατέχει. Ευρώ!
    - Καλή όρεξη ... !
    Κωνσταντίνος Λύτρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/12 22:22

    ρε ΛΙΤΡΑ ολο μαλακιες γραφεις .
    γραψε και κατι να σε καταλαβαινουν, και να πιασει τοπο ηενασχοληση σου με τα μπλοκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.