5.3.12

Ενημερωτική συνάντηση στην Ξάνθη για τις εκθεσιακές εκδηλώσεις της ΔΕΘ 2012


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΔΕΚΑΜΑΘ σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 μμ, στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο κτίριο που στεγάζεται το Επιμελητήριο Ξάνθης επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου αρ. 1 όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση με θέμα «Εκθεσιακές εκδηλώσεις της ΔΕΘ 2012».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την ΔΕΘ για το έτος 2012, τα πιθανά οφέλη ενδεχόμενης συμμετοχής για μια επιχείρηση, το κόστος συμμετοχής και κάθε άλλη  δυνατή πληροφορία.
Προκειμένου να υπάρχει μια πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση των συμμετεχόντων η ενημέρωση θα γίνει από τους κ.κ. Αναστάσιο Τζήκα Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΘ και  Κυριάκο Ποζρικίδη Γενικό Διευθυντή της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.