2.3.12

20.000 τόνοι πατάτες Νευροκοπίου δόθηκαν απευθείας σε καταναλωτές


Είκοσι χιλιάδες τόνοι πατάτας εκτιμάται ότι «έφυγαν» από τις αποθήκες των παραγωγών του Κάτω Νευροκοπίου για να περάσουν άμεσα, χωρίς μεσάζοντες, στα χέρια των καταναλωτών τις τελευταίες ημέρες, σε χαμηλές τιμές, μέσω των πρωτοβουλιών εθελοντικών ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου, Μελέτη Μαυρίδη, οι 50.000 τόνοι που παρέμεναν αδιάθετοι στις αποθήκες μειώθηκαν περίπου σε 30.000.
Στο μεταξύ, κοινωνικό παζάρι διάθεσης πατάτας Νευροκοπίου, προς 2,5 ευρώ το κιλό, διοργανώνουν το Σάββατο 3 Μαρτίου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Δράμας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών με τους παραγωγούς του Κάτω Νευροκοπίου στο χώρο του πάρκινγκ του διοικητηρίου Δράμας, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 μετά το μεσημέρι.
Στην Καβάλα, ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων ενημερώνει ότι την ίδια μέρα στις 10 το πρωί, στον πολυχώρο «Σήματα καπνού», θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου, όπως και στην κεντρική πλατεία του Αμυγδαλεώνα την Κυριακή στις 10 το πρωί, με πρωτοβουλία του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.