27.2.12

Χρυσά αυγά και ελληνικές σημαίες…


Καθαρή Δευτέρα στην Κομοτηνή και στους βροχερούς δρόμους της πόλης, έχουν κάνει κατά χιλιάδες την εμφάνιση τους τα φέιγ βολάν της Χρυσής Αυγής … κατά του Μνημονίου, τα οποία υπογράφονται από την Τ.Ο. Πειραιά!!!

Σε περιόδους κρίσης, ο δήθεν «πατριωτισμός» ορισμένων ευνοεί τα … άκρα! Στους δρόμους διακρίναμε και φειγ βολάν της ομάδας του Αντιφωνητή, όπου καλούνε τον κόσμο να βγάλει τις ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια του και να δείξουν την αντίθεση τους μ’ αυτόν τον τρόπο, σ’ αυτό που συντελείται στην Ελλάδα!
Τι αγχώνονται όλοι αυτοί; Με τον «πατριωτικότερο» Αντώνη Σαμαρά θα είναι όλοι μαζί σε λίγο καιρό. Ήδη αρκετοί της ακροδεξιάς … συμπλέουν με τη ΝΔ! Τι μας περιμένει ρε πούστη…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/12 21:07

    Διακρίνω φόβο "φιλαράκο"!; Ναι, εσύ που έγραψες το άρθρο. Τί έγινε αρχίζουμε και κλάνουμε μέντες;;;
    Υ.Γ. Δεν είμαι χρυσαυγήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που δεν είσαι Χρυσαυγίτης ένα έχω να σου πω!

      Όλα αυτά τα λόγια πολύ με συγκινούνε κι όλοι οι στύλοι της ΔΕΗ στον κώλο σου να μπούνε...

      Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/12 23:59

    Οι Αντιφωνητές δεν διαφέρουν από τους Χρυσαυγίτες σίγουρα. Και από δίπλα και το ΚΚΕ που βγάζουν στους καθηγητές κοινές ανακοινώσεις . Γιαυτό αγωνιστήκαμε για να βγάζει η Πατήρη κοινή ανακοίνωση με τον Δαπέργολα. Ντροπή της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.