28.2.12

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου


Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 13:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Περί συμμετοχής ή μη του Δήμου Θάσου στην Α.Σ. ΑΙΘΡΙΑ για την υποβολή πρότασης πράξης  με τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την απασχόληση στη Θάσο» στο πλαίσιο της Δράσεων 3 : Τοπικές Δράσεις κοινωνικής ένταξης ευάλωτων ομάδων του Ε.Π. Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.
  2. «Περί ανακήρυξης της Προέδρου των Special Olympics – Αθήνα 2011 κ. Δεσποτοπούλου Ιωάννας ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Θάσου», το οποίο χαρακτηρίζεται  κατεπείγον  ενόψει της υπογραφής του Μνημονίου στις 11-02-2011 για την συμμετοχή του Δήμου Θάσου ως πόλη Αμφιτρύων στην διοργάνωση των Special Olympics – Αθήνα 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.