28.2.12

Στον Ισίδωρο Κούβελο ανήκει το έμβασμα του 1 εκατομμυρίου

Ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, είναι τελικά ο συγγενής βουλευτή που έβγαλε το ένα εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδας τον περασμένο Μάρτιο.

Στην πρώτη της αντίδραση, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε προς τους δημοσιογράφους ότι ενημερώθηκε ότι το πρόσωπο που φωτογραφιζόταν ως ο «δράστης» του εμβάσματος είναι ο σύζυγός της. Εξήγησε ότι το ποσόν αφορά ρευστοποίηση μετοχών που κατείχε ο σύζυγός της στις ΗΠΑ και το οποίο χρησιμοποιήθηκε, στη συνέχεια, για την αγορά πλοίου στο Λονδίνο.
Στις διευκρινίσεις της προς τους δημοσιογράφους, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε πως η διαδικασία αυτή είναι συνηθισμένη, καθώς οι συναλλαγές της χρηματιστηριακής εταιρείας που χειρίζεται την αγοραπωλησία των ναυτιλιακών μετοχών του κ. Κούβελου, καταγράφονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
«Η δραστηριότητα του άνδρα μου, είναι καταγεγραμμένη στο “πόθεν έσχες” του από την ημέρα που τον παντρεύτηκα μέχρι σήμερα», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.