21.2.12

Εγκρίθηκε από το ΥΠΕΚΑ η άδεια περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τα Χρυσωρυχεία Θράκης


Εγκρίθηκε και από το ΥΠΕΚΑ, η άδεια της Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ, για το έργο «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις στο Πέραμα Έβρου.

Τα νέα είναι δυσάρεστα και ήδη η Διανομαρχιακή Επιτροπή Έβρου Ροδόπης ενάντια στην επένδυση Χρυσού, ετοιμάζει συνάντηση στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων της από εδώ και στο εξής.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση βρίσκεται ήδη στο «Διαύγεια».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/2/12 12:20

    Esy re piazza ta egrafes kai toys taleges, alla aytoi oi volemenoi sto perifereiako elegan ta dika toys...
    O kosmakis peinaei re malakes. Doylitses theloyme RE!!!!!!!!!!!!!!!
    To OXI se OLA pethane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/12 20:23

    Προετοιμάζονται για τα εγκαίνια. Ανάλογα με την χρυσοφόρα επένδυση παραγγέλνουν κουστούμια των οίκων ανδρικής μόδας Versace, Ferre, Moschino Brioni
    και γυναικεία συνολάκια ράβονται των οίκων μόδας Flamor Bebaline, Botton d'Dro, Gucci, Prada, Armani, Fendi. Ετοιμάζονται για μεγάλες παράτες, συνωστισμός στην πασαρέλα, χαμός θα γίνει στους φακούς της TV. Συνωστισμός ποιος θα κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα.
    Ας ανοίξουν δουλειές και τα 12 χρόνια «αγώνα» περασμένα ξεχασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 10:16

    Λυπάμαι για τους 200 πεινασμένους που περιμένουν χαίρι από το χρυσό, σεβαστό το πρόβλημά τους αλλά καλύτερα να μεταναστεύσουν. Η επένδυση δεν θα γίνει. Και όταν θα είναι στο παρά τσαφ για να γίνει (που δεν θα γίνει) δεν θα υπάρχουν πεινασμένοι για να της δώσουν το τελικό σπρώξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/12 13:18

    Με λύπη διαπιστώνω οτι κυκλοφορουν πληρωμένοι της εταιρειας χρυσού που σχολιάζουν οτιδήποτε αναρτάται σε όλα τα Blogs, μέσα κλπ σχετικά το θεμα του χρυσού με περισσό ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ με λόγους φλογερούς, μακροσκελείς που . προσπαθούν να πείσουν λεγοντας και ξαναλέγοντας οτι οι θακιώτες είμαστε χαζοί που δε θέλουμε το χρυσό που είναι η αναπτυξη που μας ταιριάζει. Πολύ κακία υπάρχει στα λεγομενά τους και με άσχημο, αποκρουστικό τρόπο. ξερουμε οτι η εταιρεία παει και ταζει θεσεις εργασίας και τους τα παρουσιάζει όλα ρόδινα και μετά ...περιμένουν χέρι από το χρυσό.
    ΒΡΕ ΚΟΨΙΜΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ (ΣΟΥ)!!
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΕΦΑ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.