24.2.12

Οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Θάσου θα συζητηθούν σε ημερίδα του Δήμου


Ημερίδα με θέμα «Θάσος Αναπτυξιακές δυνατότητες και ενίσχυση επιχειρηματικότητας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον» διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Καλογερικό του Λιμένα, ο Δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των σύγχρονων αναπτυξιακών εργαλείων που προωθούνται μέσω του Νέου Επενδυτικού Νόμου, στο πλαίσιο της στήριξης της επιχειρηματικότητας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.
Εισηγητές της ημερίδας είναι οι Μανώλης Κουτουλάκης, Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Γεώργιος Βλόντζος, Λέκτορας Αγροτικής Οικονομίας Γεωπονικής σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Έλενα Σαμουρκασίδου, Χωροτάκτης-Πολεοδόμος Μηχανικός, MSc, Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.