29.2.12

Ποιοι βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άλλαξαν στάση … και ψήφισαν ΝΑΙ


Πολιτικές κωλοτούμπες έχουμε σε όλα τα κόμματα! Έτσι για την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που αποτελεί τον πρώτο εφαρμοστικό νόμο του νέου μνημονίου βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ψήφισαν αρχικά ΟΧΙ, τώρα ψήφισαν ΝΑΙ. Ποιοι είναι αυτοί;

Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν διαγραφεί, είπαν το ΝΑΙ και περιμένουν τον ... Γιώργο Παπανδρέου. Αυτοί είναι οι Τάκης Αντωνακόπουλος, Τάκης Δημητρουλόπουλος, Γιάννης Κουτσούκος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρης Κουσελάς, Δημήτρης Καρύδης, Μαρία Μίχου, Μιχάλης Τζελέπης και Χρήστος Μαγκούφης.
Στη ΝΔ τα πράγματα είναι χειρότερα! Κι αυτό γιατί δεν έχει ξαναγίνει. αρχηγός κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν δυνάμει δηλαδή κόμματος εξουσίας, να θέτει το δίλημμα επιστροφής στη ΝΔ σε 21 διαγραφέντες βουλευτές του και να ψηφίζουν τελικά μόνο 5 από αυτούς. Και ποιοι 5; Δευτεροκλασάτοι!!!
Αυτοί είναι οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Θεόφιλος Λεονταρίδης και Αναστάσιος Καρυπίδης!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/2/12 09:57

    όλοι αυτοί είναι πολύ χειρότεροι πολιτικάντηδες από τους σταθερούς και μας το πετάνε και στα μούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/2/12 10:00

    Ε όχι και δευτεροκλασσάτος ο είμαστε-όλοι-καραγκιόζηδες Κεφαλογιάννης!!!!!!

    Φάουλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στη ΝΔ το να θεωρείται πρώτη μούρη τον Μανώλη Κεφαλογιάννη δεν μπορώ να το καταλάβω! Πόσο πιο κάτω θα πέσετε;;;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/2/12 17:13

    Eσεις που θεωρείτε πρώτη μούρη τον Στυλιανίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.