7.2.12

Χειροτερεύουν τα πράγματα στον Έβρο (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Το απόγευμα φτάνει στον Έβρο για να δει από κοντά τις καταστροφές που έχουν προξενήσει οι πλημμύρες και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Οικονομίδης. Σύμφωνα με τα τελευταία από το μέτωπο των πλημμυρών:

Ο οικισμός Νέα Βύσσα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα εισροής υδάτων, αντίθετα με τις καλλιέργεις περιμετρικά του χωριού όπου έχουν πλημμυρίσει. Συνεργεία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Πραγγί, το Πύθειο, τα Λάβαρα, τα Λαγυνά και τον Πόρο και επεμβαίνουν με εργασίες στα αναχώματα.
Τα δυσάρεστα έρχονται από την Βουλγαρία, όπου σύμφωνα με τους εκεί αξιωματούχος τα 3 φράγματα είναι γεμάτα νερό. Πιο συγκεκριμένα:
Το φράγμα του Κίρτζαλι έχει πληρότητα 72%, το φράγμα του Ιβαίλογκραντ 120% και το φράγμα του Στούντεν Κλάντενετς 101%. Η πληρότητα των στα φράγματα, προκαλεί τις πλημμύρες στις περιοχές της Βουλγαρίας και του Ορμενίου, φαινόμενο που θα συνεχιστεί…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/2/12 14:54

    Τρομερή ατάκα από τον μπουμπούνα Φαήλο Κρανιδιώτη στον Real fm και την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "εάν έβγαιναν οι δημοσκοπήσεις ο Βενιζέλος θα ήταν ήδη αρχηγός του...
    ΠΑΣΟΚ, η Μπακογιάννη της Νέας Δημοκρατίας και οι Οικολόγοι θα είχαν 15%"! Είχε έμπνευση σήμερα ο Φαήλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/12 17:05

    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
    Πρόστιμο 22 εκατομμυρίων δολαρίων επέβαλε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στην εκεί θυγατρική της βρετανικής εταιρείας ιατρικού υλικού Smith and Nephew, για την κατηγορία της δωροδοκίας γιατρών στην Ελλάδα. Η εταιρεία παραδέχθηκε ότι επί μία δεκαετία έως και το 2008 κατέβαλλε...
    «παράτυπες πληρωμές» συνολικού ύψους 9,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε Έλληνες γιατρούς μέσω ενός δικτύου υπεράκτιων εταιρειών. Οι πληρωμές αποσκοπούσαν στην εξασφάλιση παραγγελιών προϊόντων της εταιρείας, κυρίως ορθοπεδικών εξαρτημάτων και έφταναν στο 40% του κόστους των παραγγελλόμενων προϊόντων.

    Σε ηλεκτρονικό μήνυμα του διανομέα προϊόντων της εταιρείας στην Ελλάδα οι μίζες δικαιολογούνται ως «αναπόφευκτο δεδομένο της ελληνικής ζωής», με την επισήμανση ότι οι ανταγωνίστριες εταιρείες πλήρωναν 30% με 40% μεγαλύτερες μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.