23.2.12

Αντίθετος ο δήμαρχος Καβάλας σε ενδεχόμενη αργία Καλλιοντζή


Την αντίθεσή του σε κάθε σκέψη να τεθεί σε αργία ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τέως νομάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Καλλιοντζής, μετά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, εκφράζει με δήλωσή του, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής.

«Είμαι αντίθετος με το ακυρώνεται η βούληση των εκλογέων και του Καβαλιώτικου λαού για αδικήματα που έχουν περισσότερο τυπικό και δεοντολογικό χαρακτήρα παρά ουσιαστικό ποινικό χαρακτήρα.
Για το λόγω αυτό με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ έστειλα στον υπουργό Εσωτερικών, με την ευκαιρία της σύνταξης σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση του νόμου «Καλλικράτη», υπόμνημα με το οποίο επισημαίνω ότι δεν πρέπει να τίθεται σε αργία ένας αιρετός με μόνη την πρωτόδικη απόφαση αλλά αφού πρώτα αυτή τελεσιδικήσει ή έστω να τίθεται σε αργία με την πρωτόδικη απόφαση αν πρωτίστως το δικαστήριο αποφασίσει ότι έχει επέλθει οικονομική βλάβη σε βάρος των συμφερόντων του δήμου, της περιφέρειας ή παλιότερα της νομαρχίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σιμιτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.