13.2.12

Ο κύβος ερρίφθη! Εκλογές στις 6 Μαΐου…

Περί το τέλος του Μαρτίου ολοκληρώνεται το έργο της παρούσας κυβέρνησης και από τον Απρίλιο ανοίγει ο δρόμος για εκλογές, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Δεν ανέφερε πάντως συγκεκριμένη ημερομηνία, σύμφωνα όμως με δικές μας πληροφορίες η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 6η Μαΐου!!!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/12 15:54

    άμα γίνουν εκλογές γράφτε μου. τα ρετάλια των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων στηρίζουν τη δοτή κυβέρνηση με έναν μεγάλο συνασπισμό που δεν πρόκειται να προκύψει από τις προσεχείς εκλογές. γιατί λοιπόν να θέλουν εκλογές;
    εκλογές επείσης δεν θέλουν και οι τοκογλύφοι πιστωτες. οι πρασινογάλαζοι λεχρίτες θα μείνουν στην κυβέρνηση μέχρι να σαπίσουν σιγά σιγά
    .δεκτά και στοιχήματα: εκλογές θα γίνουν το 2013. εκτός κι αν προηγουμένως γίνει εξέγερση και οι τύποι φύγουν με ελικόπτερο.
    πριν φύγουν θα έχουν ολοκληρώσει το ξεπούλημα
    και θα έχουν προχωρήσει και σε εκτροπή (απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/12 17:42

    Σωστό κολλημένε. Εκλογές το 2013. Όπου θα τη σαρώσουμε την ψευτοαριστερά του τίποτα και του 'δώσε μπάρμπα από τα έτοιμα να φάει ο κοσμάκης'.

    Δεν θα φύγουν με ελικόπτερο ακόμα κι αν γίνει εξέγερση. Κι αν φύγουν θα πάρουν πολλούς μαζί τους.

    Απαγόρευση συγκεντρώσεων δεν θα γίνει. Αυτά τα κάνουν οι δδεξιές χούντες και τα αριστερά καθεστώτα. Όχι οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/2/12 22:09

    Ευτυχώς που θα γενναω εκείνες τις μέρες κ δεν θα χρειαστεί να μπω στο δίλημμα ποιον άχρηστο να ψηφίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/12 01:30

    Γκαστρωμένη οι ορμόνες σου με φτιάχνουν . Εσύ τουλάχιστον έχεις μία χρησιμότητα κουνέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/12 09:33

    Γκαστρωμένη, αυτό ακριβώς είναι το νόημα της δημοκρατίας. Αν δεν αναλάβεις την ευθύνη να εργασθείς εσύ, να εκτεθείς εσύ, να αναλάβουν ρόλο οι για σένα 'χρήσιμοι' τότε οι 'άχρηστοι' θα καλύψουν το κενό και θες δεν θες θα μπεις στο δίλημμα. Αυτό είναι η δημοκρατία. Και παρεμπιπτόντως, τι εγκυμοσύνη είναι αυτή; Μέχρι το 2013 που θα γίνουν εκλογές μάλλον θα περπατά το μωρό κοπέλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.