2.1.12

Μπορεί να μην έχουμε να φάμε … αλλά η μεγαλύτερη off shore εταιρία “Εκκλησία ΑΕ” μας καθοδηγεί


Προβλήματα τελικά ο κόσμος δεν έχει! Όλα καλά πάνε. Να φάμε έχουμε, δουλειές έχουμε, το χρήμα κινείται κανονικά! Το μόνο πρόβλημα του λαού είναι … η προφυλάκιση του Εφραίμ.

Το συγκεκριμένος γεγονός «ανάγκασε» 200 και πλέον ανθρώπους να βγούνε στους δρόμους στην Κομοτηνή και να διαδηλώσουν έξω από το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς!
Ανθρώπους που δεν έχουμε ξαναδεί σε καμιά πορεία, σε κανέναν δίκαιο αγώνα για ψωμί, παιδεία, κοινωνική απελευθέρωση!!! Αυτοί φαίνεται τα έχουνε όλα! Έτσι είναι αν είσαι πιστός υπάλληλος, μιας από τις μεγαλύτερες off shore εταιρίες στην Ελλάδα … την Εκκλησία ΑΕ!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/1/12 00:00

    Mαύρα σκοτάδια.Τα λεωφορεία από Δράμα και Θεσσαλονίκη τους περίμεναν στην Νομαρχία.Ενας Κομοτηναίος ήταν όμως ρε παιδιά.Πρώην χωροφύλακας Μπακόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.