5.1.12

Ξεκίνησε η λειτουργία του ΣΜΑ Φερών


Ξεκίνησε η λειτουργία του Σημείου μεταφόρτωσης απορριμμάτων Φερών. Από τους τέσσερις  που επρόκειτο να λειτουργήσουν στον Έβρο σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΔΙΑΑΜΑΘ είναι ο πρώτος που τέθηκε σε λειτουργία αφού πρώτα έγινε η παραλαβή του από την ΔΙΑΑΜΑΘ.

Μετά την κατάργηση του ΧΑΔΑ (Χώρος ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων) Φερών από τις 1-1-2010 τα απορρίμματα καθημερινά με τα απορριμματοφόρα μεταφερόταν στον ΧΥΤΑ Αλεξανδρούπολης.
Με την λειτουργία του ΣΜΑ και την χρήση των 2 συρμών που έχουν παραχωρηθεί στις Φέρες τα απορριμματοφόρα αδειάζουν στον ένα συρμό τα σύμμεικτα και στον άλλο τα ανακυκλώσιμα και μεταφέρονται με τους συρμούς τα πρώτα στον ΧΥΤΑ Αλεξανδρούπολης και τα ανακυκλώσιμα στο ΚΔΑΥ (Κέντρο Διαλογής  ανακυκλώσιμων Υλικών).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.