2.1.12

Τα τρία «σενάρια» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ


Τρία είναι τα πιο πιθανά «σενάρια» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, με το τρίτο να θέλει τον Γιώργο Παπανδρέου να παραμένει στην ηγεσία του κόμματος ώστε να κριθεί στις κάλπες από τον λαό. Τα «σενάρια», είναι:

Πρώτο σενάριο: Ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι αποχωρεί από την ηγεσία και προωθεί τις διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού πριν από τις εθνικές εκλογές.
Δεύτερο σενάριο: Παραμένει στην ηγεσία μέχρι τις εκλογές, δηλώνοντας ότι δρομολογεί για μετά τις διαδικασίες νέου αρχηγού, χωρίς τον ίδιο υποψήφιο.
Τρίτο σενάριο: Οδηγεί ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και διεκδικεί την επανεκλογή του στην ηγεσία.
Σημειώνεται ότι στην τελευταία «μαραθώνια» συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έπεσε στο τραπέζι και το σενάριο της δυαρχίας, με άλλο πρόεδρο του κόμματος και άλλο υποψήφιο πρωθυπουργό, το οποίο πάντως, συναντά τη σφοδρή αντίδραση αρκετών κορυφαίων στελεχών που ζητούν να υπάρξουν «καθαρές λύσεις για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.