23.1.12

Ο αμετανόητος εργένης … και τα τυχερά κορίτσια!!!

Στην βασιλόπιτα που κόπηκε στο Βώλακα για τους δημοσιογράφους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα φλουριά ήταν τρία και οι τυχεροί που τα βρήκαν, κέρδισαν ένα σαββατοκύριακο για 2 άτομα σε ξενοδοχείο της περιοχής! Την τιμητική τους είχαν η Ξάνθη και ο Έβρος.

Οι τυχεροί ήταν οι Μαρία Δαληκριάδου από την XanthiNews, η Χαριτίνη Λέτσα από την Θράκη Press και ο Παναγιώτης Τσοχλιάς από το Ραδιόφωνο του Sferikos!!!
Κι αν τα τυχερά κορίτσια, έχουν συντροφιά, και έχουν κανονίσει ήδη για το σαββατοκύριακο, ο Παναγιώτης Τσοχλιάς, αμετανόητος εργένης, κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό … το όνομα της γυναίκας, η οποία θα τον συνοδέψει στον μαγευτικό αυτό προορισμό!!!
Η Piazza όμως γνωρίζει το όνομα αυτής, αλλά σεβόμενη την μυστικότητα της «υπόθεσης» δεν μαρτυρά ονόματα! Όχι για πολύ ακόμα όμως! Υπομονή λίγες ημέρες…

2 σχόλια:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.