24.1.12

Ποιοι είναι με ποιους στην εσωκομματική μάχη του ΠΑΣΟΚ! Όλα τα ονόματα…

Η μάχη στο ΠΑΣΟΚ, όσο περνούν οι ημέρες, φουντώνει όλο και περισσότερο. Σήμερα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα ... στρατόπεδα των δελφίνων με ονοματεπώνυμο για να γνωρίζετε ποιοι είναι με ποιους με φόντο … την αρχηγία του Κινήματος.

Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο υπουργός Οικονομικών συζητά σε καθημερινή πολιτική βάση με: Κώστα Σκανδαλίδη, Δημήτρη Ρέππα, Βάσω Παπανδρέου.
Επίσης, το πολιτικό του επιτελείο αποτελείται από τους: Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Φώφη Γεννηματά, Χρήστο Πολυζωγόπουλο.
Όσον αφορά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα: Τόνια Αντωνίου, Βασίλης Γερανίδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Μιχάλης Τζελέπης, Βαγγέλης Αργύρης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Σοφία Γιαννακά, Εύα Καϊλή, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Δημήτρης Λιντζέρης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας, Δημήτρης Καρύδης, Σπύρος Μεργέλης, Κώστας Καρτάλης, Μιχάλης Κατρίνης, Νάσος Αλευράς, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χανταβάς, Βασιλική Τσόνογλου, Θανάσης Οικονόμου.
Εξάλλου, το κομματικό του επιτελείο αποτελείται από τους εξής: Στέλιο Αγγελούδη, Γιάννη Ζαφειρόπουλο, Γιώτα Γαζή, Ελένη Κούρκουλα, Γρηγόρης Φελώνης, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης Λούσκος, Λάμπρος Καννελόπουλος, Γιάννης Λύτρας, Νίκος Χατζόπουλος, Γιάννης Κουράκης, Δημήτρης Ασκούνης.

Ανδρέας Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζεται από τους εξής βουλευτές: Χρήστος Αηδόνης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Πεταλωτής, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μάρκος Μπόλαρης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Μιλένα Αποστολάκη.
Στο στενό του επιτελείο είναι: Γιώργος Ζέρβας (στενός του συνεργάτης στο υπουργείο), Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος (μέλος του Εθνικού Συμβουλίου), Βασίλης Χρήστου (χρόνια συνεργάτης του), Άρης Μουσιώνης (πρώην βουλευτής), Γιάννης Μίχας, Ευθύμιος Καρδαράς (υπεύθυνος του γραφείου Τύπου).

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μεγάλο ρόλο διαδραματίζει ο Γιάννης Ρουμπάτης, ο επί πολλά χρόνια εκ των πλέον έμπιστων προσώπων του Γιώργου Παπανδρέου.
Με τον υπουργό Ανάπτυξης έχει συνταχθεί οι: Θάνος Μωραΐτης, Παντελής Καμάς, Βασίλης Κίτσιος, καθώς και ο νυν γραμματέας Κώστας Πανταζής.
Σημαντικός και ο ρόλος του συμβούλου του υπουργού Άκη Σκέρτσου.

Άννα Διαμαντοπούλου
Μπορεί να μην έχει δηλώσει «παρούσα», ωστόσο η Άννα Διαμαντοπούλου διαθέτει δύναμη η οποία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, κυρίως για το ποιον επιλέξει στην κούρσα διαδοχής.
Ειδικότερα, υπέρ της είναι οι: Χρήστος Πρωτόπαπας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η πρώην νομάρχης Ηρακλείου Βαγγελιώ Σχοιναράκη, Τάσος Κουρκούτας (οργανωτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ), Γιάννης Μαστρογεωργίου (σύμβουλός της), Γιώργος Καλαντζής και οι βουλευτές Ελπίδα Τσουρή, Μιχάλης Κατρίνης.

Οι ... προεδρικοί
Ξεχωριστό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσουν οι προεδρικοί οι οποίοι είναι οι εξής: Χρήστος Παπουτσής, Χάρης Καστανίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Σωκράτης Ξυνίδης, Μανώλης Όθωνας, Νίκος Μαδεμλής, Γιάννης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Σήφης Βαλλυράκης, Λίτσα Κουρουπάκη, Ευτύχης Δαμιανάκης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Χρήστος Κατσούρας.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/12 18:37

    τα παπαρια μου κουνιουνται Λες να πέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/12 18:59

    αφού τα έκοψες ρε ....φωνητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/12 19:35

    Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

    Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει στο ίδιο έργο θεατές των αυτοαποκαλούμενων ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ στελεχών του ΠΑΣΟΚ να συνωστίζονται στα Μεγαλοκανάλια και όχι μόνο, με ύφος εκατό καρδιναλίων ή αυτοκρατόρων, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα φταίει μόνο ένας, μόνο ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, χωρίς να μας λένε τις δικές τους σωτήριες προτάσεις.
    Έχουν άραγε; Αν έχουν, τότε γιατί δεν τις κατέθεταν στο Υπουργικό Συμβούλιο ή γιατί κάποιοι δεν εφάρμοσαν τις σωτήριες πολιτικές τους στα Υπουργεία που διατέλεσαν Υπουργοί. Ας μην τολμήσουν μας πουν ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει στο Υπουργικό Συμβούλιο επειδή δεν το ήθελε ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ότι αυτός τους επέβαλλε την βούληση του, την πολιτική του «δίκην ενός ανδρός αρχή», γιατί τότε τίθεται θέμα δημοκρατίας. Επειδή όμως αυτό δεν συνάδει με δεδομένη την πορεία του ΓΑΠ ,έχω ένα ερώτημα:

    Αν δεχθούμε ότι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επέβαλλε τις απόψεις του, τότε γιατί δεν είχαν το θάρρος να παραιτηθούν και να τον καταγγείλουν δημόσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/12 19:36

    μερικά ...παπάρια σκέφτονται με τα ... παπάρια τους

    θα παπαριάσουν με τις παπαριές τους όμως όταν πέσουν μέσα στον παπαρόλακο που νομίζουν και θέλουν να πέφτει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για το ... εξαφανίσουν (επειδή δε γουστάρουν γενικώς ευρώπη και ειδικώς το συγχρονισμό της χώρας με τον 21ο αιώνα και τη θέλουν μικρή, Δηλιγιαννική, ψωροκώσταινα και κρατικιστικά απολιθωμένη)

    τι να κάνουμε - έχει κι ο αναχρονισμός δικαίωμα στη δημοκρατία όσο έξυπνος κι αν είναι - άλλωστε το έξυπνο πουλί από ... τα παπάρια πιάνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/1/12 09:23

    Ένταση, διαρροές και καταψήφιση άρθρων. Η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών εξελίχθηκε σε θρίλερ.Οι διαρροές που υπάρχουν και από τα τρία κόμματα που απαρτίζουν τη συγκυβέρνηση θέτουν εν αμφιβόλω την υπερψήφιση συγκεκριμένων διατάξεων μέχρι τα τελευταία λεπτά της ψηφοφορίας.

    Μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν άρθρα του πολυνομοσχεδίου είναι και οι κ.κ.Πέμη Ζούνη, Γιάννης Βούρος, Βάσω Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Πάυλος Στασινός, Λάμπρος Μίχος. Χρήστος Πρωτόπαπας, Χαρά Κεφαλίδου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αικατερίνη Περλεπέ, Ηλίας Καρανίκας, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Μιχάλης Κατρίνης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Γικόνογλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Φραγκίσκος Παρασύρης, Χρήστος Κατσούρας, Χάρης Καστανίδης, Χρυσή Αράπογλου, Εύα Καϊλή, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, Μαρία Θεοχάρη, Αγγελική Γκερέκου, Σπύρος Μοσχόπουλος, Παναγιώτης Μπεγλίτης, Μανώλης Μπεντενιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Αμοιρίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μαρία Θεοχάρη, ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ, Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Χρήστος Χάιδος, Χρήστος Μαγκούφης, Νίκος Τσώνης, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Ιωσήφ Βαλυράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/1/12 09:38

    Από τότε που κυκλοφορούν τα πλαστικά όλοι με ... παπάρια κυκλοφορούν!!!

    Πώς το είπε ο Βενιζέλος; Τζάμπα μάγκες όλοι απέξω και γλείφοντας μελοδραματικά τον κόσμο που όντως πεινάει. Να αγιάσει το στόμα του του Βενιζέλου ασχέτως αν δεν τον ψηφίσω αφού έχει παρελθόν τυχοδιωκτισμού και εξυπηρετήσεων. Το παρελθόν του δε σημαίνει ότι δεν έχει σωστή γνώμη για πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/1/12 10:14

    Μπορεί κάποιος να λέει o Χρυσοχοϊδης ότι δεν διάβασε το μνημόνιο του οποίου υπήρξε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για το οποίο έδειρε κόσμο και με το οποίο οδήγησε την χώρα σε 7% υφεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/1/12 10:35

    Οι εν ενεργεία βουλευτές και υποργοί του επιτελείου Λομβέρδου είναι αμφίβολο αν επανεκλεγούν στις προσεχείς εκλογές. Ποιος σώφρων πασόκος θα τους ακολουθήσει στη προσπάθειά τους, για την εκλογή του.
    Εκτός κι΄αν υπάρχει συμφωνία με την Διαμαντοπούλου να κόψουν ψήφους από τον Βενιζέλο, και στη δεύτερη ψηφοφορία δώσουν γραμμή να ψηφισθεί η υπουργός Παιδείας. Ο Βενιζέλος θα ψάχνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/1/12 19:25

    VPRC: Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ -18,5 % διαφορά με τη ΝΔ!

    Την πλήρη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της VPRC, που θα δημοσιεύσει αύριο το περιοδικό «Επίκαιρα».
    Η δημοσκόπηση ήδη έχει προκαλέσει σοκ στην Ιπποκράτους, καθώς το ΠΑΣΟΚ κατατάσσεται πέμπτο (!) κόμμα, με διαφορά 18,5 μονάδων με τη ΝΔ.
    Ειδικότερα, η ΝΔ κερδίζει 30,5%. Δεύτερο κόμμα έρχεται η
    Δημοκρατική Αριστερά με 13%. Ακολουθεί το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 12,5%.
    Στην πέμπτη θέση κατατάσσεται το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό μόλις 12% και στη συνέχεια έρχεται ο ΛΑΟΣ, με 6%.
    Εκτός Βουλής παραμένει η Δημοκρατική Συμμαχία, το Άρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή, με ποσοστά περίπου στο 2,5%, ενώ 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/1/12 20:42

    Μπα το βλέπω . Ο Χατζηοσμάν ψήφισε για φαρμακοποιούς και δικηγόρους . Αίσχος . Εμείς με το ζόρι τα βγάζουμε πέρα. Ας ξαναέλθει από τα χωριά μας και θα το πω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/1/12 08:39

    *Ο Παπανδρέου το 2007 εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με 1.000.000 ψήφους.

    *Στις εκλογές του 2009 επί 7,044,479 ψηφισάντων το ΠΑΣΟΚ έλαβε 3,012,373 ψήφους ποσοστό 43.92%.

    *Εάν στις προσεχείς εκλογές ψηφίσουν όσοι και το 2009-7.044.479-ψηφοφόροι και λάβει το ΠΑΣΟΚ 12% > 7.044.479 Χ 12%=845.337 ψηφοφόροι, λιγότεροι από ότι ψήφισαν τον Παπανδρέου για να τον εκλέξουν αρχηγό.

    *Εκλογές 2009
    Ενσωμάτωση: 20,937/20,937 / 100.00 %
    Εγγεγραμμένοι: 9,933,385
    Ψήφισαν: 7,044,479 / 70.92 %
    Αποχή: 29,08%
    Εγκυρα: 6,858,342
    Ακυρα: 143,658 / 2.04 %
    Λευκά: 42,479 / 0.60 %.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/1/12 11:46

    Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ροδόπης: Των αρίστων ή των αχρήστων!
    Αγωνίζονται κρυπτόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/1/12 16:43

    Μιλώντας σήμερα στο Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ.Κουκουλόπουλος τόνισε «πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι».

    Παράλληλα, ο κ. Κουκουλόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για τις διαδικασίες που αποφασίστηκαν σχετικά με την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή ηγεσίας. «Οι πασοκικές περικοκλάδες μάς οδήγησαν εδώ. Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά, αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της χώρας» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μίλησε για «προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ»

    Ο υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ακόμη ότι «είναι η ώρα να βγούνε μπροστά τα ιστορικά στελέχη» και ότι η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα είναι «η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ».

    «Ακόμη και έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει για να παρθούν αποφάσεις. Αν δεν συζητήσουμε ειλικρινά και παραμείνουμε στα προσχηματικά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις κάλπες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/12 17:59

    Ανωνυμε 26-1-2012 1-46 ΑΜ.Εχεις αδικο για την Τοπικη Οργανωση ΠΑΣΟΚ Ροδοπης.Τα παιδια εχουν ορεξη,αλλα ορεξη δεν τους εμεινε.Μονοι τους πολεμουν,χρωστουν παντου.Τι 18000Ε,της Θεσσαλονικης,εδω μιλαμε πανω απο 25000Ε αφησε ο προηγουμενος και ολοι μολις πηραν τις θεσεις τους δεν πληρωνουν ουτε την συνδρομη τους.Μανανα,βγες και πεστα...γιατι ερχεται μεγαλη καταιγιδα που δεν θα σωσει κανενα.Ειναι καιρος να πραξεις αυτο που πρεπει.Αυτους που βαζουν οι παλαιοι...ειναι τσιρακια τους.Βγες,για να κρυφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/1/12 20:13

    Το ΠΑΣΟΚ ζητά συνδρομή 6 ευρώ από άνεργους

    Υπάρχουν λεφτά... και στους άνεργους. Με αυτή τη σκέψη πιθανότατα το ΠΑΣΟΚ καλεί τα άνεργα - μέλη του να ενισχύσουν οικονομικά το κίνημα
    Ανανέωση συνδρομών 2011 http://is.pasok.gr/payservice

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Οικονομική Στήριξη

    Το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία της πολιτικής έχει κλονιστεί, ότι η ανασφάλεια του πολίτη βρίσκεται σε έξαρση και ότι έχει πλέον δυσκολία στο να εμπιστευτεί το ίδιο το σύστημα των δημοκρατικών θεσμών, προχωρά στην υλοποίηση του «Σχεδίου για την Διασφάλιση της Αυτοχρηματοδότησης».

    Θέτουμε λοιπόν ως πρώτη προτεραιότητα την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων:

    * αποδεικνύουμε έμπρακτα το χρέος των σοσιαλιστικών δυνάμεων προς τον πολίτη,
    * δημιουργούμε έναν άξονα εμπιστοσύνης και σεβασμού, χτίζοντας μια σχέση αλλά και μια κοινωνία πάνω απ’ όλα ανθρώπινη. Δημιουργώντας γι’ αυτόν και προστατεύοντάς τον.

    Σύμφωνα με το «Σχέδιο για την Διασφάλιση της Αυτοχρηματοδότησης», τα έσοδα του Κινήματος προέρχονται από απολύτως διαφανείς πηγές:

    * την ετήσια κρατική οικονομική ενίσχυση, κατά τον ισχύοντα νόμο.
    * τα έσοδα από συνδρομές των μελών του.
    * τα έσοδα από την οικονομική εξόρμηση.

    Ακολουθεί φόρμα όπου, αν είσαι ήδη μέλος, μπορείς να πληρώσεις τη συνδρομή σου, ή να ενισχύσεις την προσπάθειά μας. Οδηγίες για όλους τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

    * Σύμφωνα με προβλέψεις του Καταστατικού του Κινήματος, δυνατότητα καταβολής χρηματικού ποσού έχουν μόνο τα μέλη ΠΑΣΟΚ.


    Μαζί μπορούμε και μαζί θα πετύχουμε.

    Πλήρωσε τη συνδρομή σoυ Δώσε οικονομική ενίσχυση

    Επίλεξε την ετήσια συνδρομή σου με βάση τον παρακάτω πίνακα & συμπλήρωσε τα στοιχεία σου:

    1) 12 ευρώ για αγρότες, εργάτες, μετανάστες, φοιτητές, ΑΜΕΑ, συνταξιούχους, νέους (έως 25 ετών)

    2) 24 ευρώ για εργαζομένους, μισθωτούς (ιδιωτικού και δημοσίου)

    3) 36 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους τραπεζών

    4) 100 ευρώ για έμμισθα αιρετά στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης (αντι-περιφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων

    5) 150 ευρώ για έμμισθα στελέχη κράτους ( γενικοί γραμματείς, ειδικοί γραμματείς, γενικοί διευθυντές, σύμβουλοι)

    6) 200 ευρώ για έμμισθα κράτους (πρόεδροι, διοικητές)

    7) 200 ευρώ για έμμισθα αιρετά στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης ( περιφερειάρχες, δήμαρχοι)

    8) 400 ευρώ για υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές

    Ανανέωση συνδρομών 2011 http://is.pasok.gr/payservice

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/1/12 21:31

    Ελατε να σας δωσω 50 κιλα τραχανα.Ξεφτιλες,μαιμουνια.Να πατε στον Ακη,τοσα εφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/1/12 22:37

    Μετά το προσκλητήριο του Κουκουλόπουλου «είναι η ώρα να βγούνε μπροστά τα ιστορικά στελέχη», διαισθάνομαι τους «πεπαλαιωμένους» να ανοίγουν ντουλάπες σεντούκια να βγάζουν τα ζιβάγκο τις τραγιάσκες τα χακί αμπέχονα, να αφήνουν γενειάδα και αρειμάνιο μύστακα.
    Να φρεσκάρουν τα συνθήματα «Ο Λαός δεν ξεχνά τι Σημαίνει Δεξιά- Αλλαγή στην Αλλαγή- Η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες» να παίρνουν τα μπαστούνια να αναλαμβάνουν δράση, για να παραδώσουν στους μεταρρυθμιστές στους εκσυγχρονιστές και στις «πασοκικές περικοκλάδες» την εξουσία……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.