1.12.11

Τραυματίστηκαν σε τροχαίο οι Αντιπεριφερειάρχες Νικολάου και Ούστογλου!


Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, η οποία το πρωί στις 10:30 έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος κοντά στον κεντρικό κόμβο της Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη. Στο αυτοκίνητο συνεπιβάτης ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Ούστογλου.

Ειδικότερα, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της περιφερειακής ενότητας Έβρου που εκινείτο προς την Κομοτηνή και στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, η αντιπεριφερειάρχης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Γιώργος Ούστογλου, συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια οι τρείς επιβαίνοντες στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ο οδηγός του άλλου ΙΧ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποφασίσθηκε να πάρουν εξιτήριο ο κ. Ούστογλου και ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ η αντιπεριφερειάρχης και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα νοσηλευτούν προληπτικά για περαιτέρω εξετάσεις.

2 σχόλια:

  1. Όλα γίνονται για να αναλάβει ο Βαβίας ο Θεός!

    Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

    Ο Βαβίας έχει το συν την Αθηνά και τη χείρα και απλά κίνει!

    Ποιος, ποιος, ο Σταύρος ο Θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/12/11 23:18

    Να πανε σε κανενα Χοτζα να τους διαβασει.Ειμαι σκληρος και οι δυο παιρνουν τον μηνα 9600 Ε.Τι κανουν ,βοηθουν σε περιοδο κρισης τις οικογενειες τους.Καλα λεει ο Βαγγελης ο Θεοδωρου.Αυτοι ειναι οι ικανοι...Εχει δικαιο.Ντροπη για τους συντροφους που τοσα χρονια πολλααααααααααααα,ψηφιζαμε για να φερουμε Νικολαου,και Ουστογλου.Ντολιο θα φας πολυ ξυλο στις εκλογες.ΠΑΣΟΚ,μονο μια κολλητη του προεδρου μιας ΔΕΚΟ δικαιουτε.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Συντροφοι.Μονο τα τα λαμογια.Στους νικοκυριδες.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.