1.12.11

Εκλογές 20 Μαΐου με υπογραφή ... Παπαδήμου!


Με μία απόφαση, ο Λουκάς Παπαδήμος, ουσιαστικά παρατείνει το χρόνο παραμονής του στην πρωθυπουργία και δείχνει με έμμεσο τρόπο την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!

Σύμφωνα με το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, o Λουκάς Παπαδήμος, ορίζει στον Γεώργιο Γλυνό, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του, έως τις 15.5.2012, με το ημερολόγιο να δείχνει την αμέσως επόμενη Κυριακή, 20 Μαΐου του 2012 και αυτή να φαντάζει ως η πιθανότερη πλέον ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο «αναθέτουμε στον Γεώργιο Γλυνό του Βασιλείου, οικονομολόγο, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού επί ευρωπαϊκών θεμάτων που άπτονται του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, από τις 16.11.11 έως 15.05.12».
Μάλιστα αν ληφθεί υπόψη πως η θητεία ενός συμβούλου πρωθυπουργού είθισται να τελειώνει, μόλις ολοκληρωθεί και η θητεία του πρωθυπουργού, αντιλαμβάνεται κάποιος πως ο Λουκάς Παπαδήμος, έχει αποφασίσει να παρατείνει την πρωθυπουργία του τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη, βάζοντας νέους πονοκεφάλους στο κεφάλι του Αντώνη Σαμαρά!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/12/11 22:49

    Έχω την εντύπωση ότι πολλοί θα δούνε σήμερα το βράδυ ειδήσεις στο Mega, όχι για να θαυμάσουν τα συνολάκια και να απολαύσουν τα σαρδάμ της Όλγας Τρέμη, ούτε τα συνήθως εύστοχα σχόλια του Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά για να παρακολουθήσουν τον (αδελφό του υπουργού) Μανώλη Καψή.

    Διότι τα λεγόμενα από τον Μανώλη όσο χρονικό διάστημα ο Παντελής δεν ήταν υπουργός, είχαν μια αξία και μόνο: να καταλάβεις τι θέλει να πει ο Πεταλωτής ή ο Μόσιαλος και δεν μπορεί να το πει. Αυτό φυσικά, συγκαλυμμένα, κάτω από ένα μανδύα πλουραλισμού και ενημέρωσης, λες και τρώγαμε κουτόχορτο. Τώρα όμως;

    Τώρα, που δεν θα χρειάζεται καν να τον φωνάζουν «Πεταλωτή»- οι απεργοί εννοώ, αφού θα αρκεί το «Καψής» τι θα κάνει ο Μανώλης; Θα (συνεχίσει να) κοπανιέται σαν μίξερ; Θα υπερασπίζεται τα αντιλαϊκά μέτρα σαν τα «καρακόλια» του Πρετεντέρη που «εξετέθησαν ανεπανόρθωτα και ανερυθρίαστα άδοντας παιάνες στον “μονόδρομο” του Μνημονίου»;

    Θα επιτίθεται σε υπουργούς που δεν είναι της αρεσκείας του; Θα κάνει μορφασμούς; Όπως αντιλαμβάνεστε, όλα αυτά θα μπορούν να παρεξηγηθούν. Οι κακεντρεχείς ενδεχομένως να σκεφτούν «του τα λέει ο αδελφός του» έστω και αν αυτό δεν θα ανταποκρίνεται στην αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.