8.11.11

Γιώργος Ντόλιος: «Αναγκαία μία κυβέρνηση με κύρος»


Τη βεβαιότητα ότι σήμερα θα έχουμε εξελίξεις εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΝΕΤ, αναφέροντας ότι όσο πιο πολύ υπάρχει καθυστέρηση στην όποια απόφαση τόσο τα πράγματα χειροτερεύουν.

Ο κ. Ντόλιος επισήμανε ότι «ο νέος πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι ένα άτομο ικανό και υπεύθυνο και η νέα κυβέρνηση να είναι σοβαρή και με κύρος». Επίσης, κρίνει ως αναγκαίο να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση και πρόσωπα από τη ΝΔ.
Ερωτηθείς για το ρόλο του νέου πρωθυπουργού, τόνισε ότι «θα πρέπει να έχει το ελεύθερο να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση και θα ήταν λάθος εάν πρέπει για το οτιδήποτε να ζητά την άδεια από τον Παπανδρέου ή τον Σαμαρά. Θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό το πρόσωπο για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.