8.11.11

Σε Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης


Ξεκίνησε χθες η έκθεση τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του περιπτέρου του ΕΟΤ.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου ενώ σε αυτή συμμετέχουν  πολλοί ξενοδόχοι από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης.
Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού,  Κώστας Παπακοσμάς,  σε δηλώσεις του  ανέφερε ότι «η Περιφέρεια συμμετέχει στην έκθεση του Λονδίνου με ένα περίπτερο περίπου 10 τ.μ. εκεί όπου βρίσκεται και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Την ευθύνη λειτουργίας του περιπτέρου έχουν δύο στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του Δήμου Θάσου. Το Λονδίνο συνδέεται τουριστικά   με την περιοχή μας ενώ η αγορά των Βρετανών είναι πολύ σημαντική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.