7.11.11

Παρουσίαση συνδυασμού «Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες» για το Επιμελητήριο Έβρου


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Thraki Palace έγινε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 η παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος του επιμελητηριακού συνδυασμού ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της υποψήφιας προέδρου Ελένης Ιντζεπελίδου.

Στην παρουσίαση του προγράμματος η κ. Ιντζεπελίδου αναφέρθηκε στο αγκυλωμένο επιμελητήριο Έβρου και στη δύναμη του συνδυασμού της  ο οποίος έρχεται να δώσει πνοή δημιουργίας, ανάπτυξης, εξωστρέφειας και να ανοίξει νέους  επαγγελματικούς ορίζοντες, αφού άλλωστε το όνομα του συνδυασμού πρεσβεύει και τους στόχους του.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των 72 υποψηφίων που εισέπραξαν το θερμό  χειροκρότημα των παρευρισκομένων δείχνοντας την δυναμική και την σύμπνοια της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.