6.11.11

Μιλάνε όλοι … μιλάνε και οι κώλοι!!!

Σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές για την ιστορία και το μέλλον της χώρας μας, είχαμε παρέμβαση ΚΑΙ ΠΑΛΙ στα πολιτικά τεκταινόμενα από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο κατά το σημερινό κυριακάτικο κήρυγμά του.

«Η κοινή συνείδηση των Ελλήνων αναμένει από τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στην ελληνική βουλή, να πράξουν το παν για την εξασφάλιση της εθνικής ενότητας και την επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων με την ΕΕ» τόνισε.
Ρε μπας και θέλει να είναι αυτός ο πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης; Ας τον προτείνει ο Πανίκας Ψωμιάδης!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/11/11 18:34

    Τα σχόλια του piazza del popolo θα πρεπε να περνάνε πρώτα έναν μικρό «μετριασμό» από τους διαχειριστές του! Θα σας δινόταν μ' αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία να συμμετέχετε στο διάλογο που γίνεται στο διαδίκτυο, να σχολιάστε, να κριτικάρετε, να επικρίνετε ό,τι γίνεται στην κοινωνία, ελεύθερα ... αλλά πάντα με κόσμιο τρόπο! Τουλάχιστον προσπαθήστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.