28.11.11

Συγχαρητήρια στην νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου της Δράμας


Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Δράμας. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους Συμβούλους που αναδείχθηκαν μέσα από τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο και οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. του Επιμελητηρίου της Δράμας.
Μέσα από την άψογη διαδικασία και την υγιή άμιλλα αναδείχθηκαν δημιουργικές δυνάμεις που μπορούν να συνδράμουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου. Το ενιαίο ψηφοδέλτιο βοήθησε στην ανάδειξη των ικανότερων εκπροσώπων του επαγγελματικού κόσμου πέρα από κομματικές γραμμές και ιδεολογίες.
Ο Δήμος Δράμας ευχόμενος «Καλή Επιτυχία», εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει  δημιουργική συνεργασία και με την νέα διοίκηση,  προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.