21.11.11

Έτριξε τα «δόντια» στη Μέρκελ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με την ιδιότητα του Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ επισκέφθηκε τη Γερμανία (δες εδώ) και είχε επαφές με ανώτατα στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού CDU/CSU.

Επιπλέον, εκπροσώπησε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην πρωτοβουλία  του Club 27, που συνεδρίασε στο Βερολίνο υπό την προεδρία της Γερμανίδας Καγκελαρίου. Το Club 27 είχε μάλιστα επίκαιρο θέμα, μια και ασχολήθηκε με «το ρόλο της Ευρώπης στη διεθνή οικονομική κρίση».
Σ’ αυτό το δημιουργικό ταξίδι συναντήθηκε και με την Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία συζήτησε πρακτικούς τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο  κομμάτων, του κυβερνητικού της Γερμανίας με αυτό της ΝΔ  με στόχο – όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του κ. Στυλιανίδη - «τη βελτίωση των διμερών σχέσεων και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την εφαρμογή κοινών πολιτικών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».
Αυτά της είπε της Μέρκελ ο Θρακιώτης βουλευτής, δήλωσε δε ότι «η οικονομική κρίση  πρέπει όχι να μας χωρίζει αλλά να μας ενώνει».
Δήλωσε βέβαια και το εξής: «Ξεκαθάρισα στους φίλους και εταίρους μας ότι τώρα είναι η ώρα για αυτούς να εφαρμόσουν την αρχή της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, διαβεβαιώνοντάς τους όμως ότι είναι παράλληλα και για εμάς η ώρα της ευθύνης». 
Τις ευθύνες μας, βέβαια, τις αναλαμβάνουμε ως πολίτες με την ψήφο μας και περιμένουμε από τους πολιτικούς να τις αναλάβουν και … με την υπογραφή τους! Και τους Γερμανούς και τους Έλληνες!
Όχι, επειδή «βρήκαμε» στο περιθώριο της συνάντησης την Άνγκελα «χαλαρή» και της είπαμε και δυο κομπλιμέντα στα γερμανικά να της στέλνουμε και τελεσίγραφο με ξεκαθαρίσματα! Είναι και σε ευαίσθητη ηλικία η γυναίκα…

ΥΓ: Πληροφορίες που θέλουν μετά από αυτό την Μέρκελ να εγκρίνει τις υπόλοιπες 15 δόσεις με τη μία μαζί με γενναία χρηματοδότηση ελέγχονται ως ανακριβείς. Έμπαινε Ευριπίδη! 

Γράφει η κυρία της Piazza...

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/11/11 17:37

    Αφού είναι φαφούτης πως κατόρθωσε να τους δαγκάσει, το γλείψιμο ναι, είναι εξπερ. Εκεί που βρισκόταν δεν σηκώνει νταϊλίκια, αυτά που λέει είναι για εσωτερική κατανάλωση. Να τρίξει τα δόντια στον Σαμαρά να υπογράψει, για να μην κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα, τα Εθνικοπατριωτικά τερτίπια τους δεν τα ξεχνούν οι πολίτες το φούμο απο τις ξυλόσομπες τον ετοίμασαν για τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/11 22:16

    ρε 17.37 για ποιον δουλευειες ρε πισογλέντη; η μονη ευκαιρια να μην παρει αυτοδυναμια ο Σαμαρας ειναι αυτο που λες να υπογραψει....τετοιοι ομως κατευθυνομενοι σαν και σενα πηγαν τον τοπο πισω.....οσο για τον Συλιαννιδη μια λεξη τα λεει ολα: ΜΑΓΚΑΣ ...και δειξε μου ενα μαγκα εκτος απο σενα και το προξενειο στην Θρακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/11/11 11:43

    Πότε επιτέλους θα καταλάβουν στην ΝΔ το πόσο καταστροφικός είναι αυτός ο άνθρωπος! Αφού έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 93 τώρα είναι έτοιμος να καταστρέψει την Ελλάδα γιατί έτσι τον συμβουλεύει ο Φαήλος (ή ΦΑΥΛΟΣ) και ο Μανώλης. Αντί να απειλεί με διαγραφές τους μετριοπαθείς της ΝΔ, ας πάρει τον Φαήλο, τον Μανώλη και τον Μιχελάκη και ας ξαναϊδρύσει την ΠΟΛΑΝ.
    Η απόλυτη ηλιθιότητα και αυτοκαταστροφή! Για έναν πολιτικάντη που μουλάρωσε , και δε βάζει υπογραφή ! Σαμαρά, φύγε απ τη χώρα μας
    Σαμαρικοί, θα υπογράψει ο ηλίθιός σας ή να στείλω τους αγανακτισμένους στο σπίτι του να του εξηγήσουν εκείνοι το όνειρο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/11/11 11:49

    Φανταστείτε τι θα γινόταν στην περίπτωση που να μας διδότανε η δόση σε ποσοστό που να καλύπτει τους μισθούς και τις συντάξεις των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ και οι οπαδοί της νέας δημοκρατίας που συμφωνούν με την γραμμή Σαμαρά έμεναν εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/11/11 13:51

    Ο πανύβλαξ αρχηγός της ΝΔ νομίζει πως οι κουτόφραγκοι ακόμη κοιμούνται. Τον έβλεπα σαν Καραγκιόζη αλλά μάλλον είναι Χατζιαβάτης.
    Αφού έπαιξε εκ του ασφαλούς για 2 χρόνια, αφού άφησε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, αφού κατασκεύασε ένα μνημείο αντιφατικότητας και σοφιστειών (θεωρία περί αντιμνημονίου) ,αφού ως γνήσιος τζαμπαμαγκας παριστάνει τον γιατρό με τη σωστή συνταγή, ΤΩΡΑ, Αντωνάκη, ήρθε η ώρα σου, η πτώση των προσωπείων έφτασε!. ΘΑ υπογράψεις μετά από λίγα ακόμα θεατρικά τσαμπουκαλεματα , γιατί το σύμπαν αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη! Κακομοίρηδες της Ν.Δ.ΠΟΛ.ΑΝ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/11 05:51

    μη κάθεστε καθόλου παλληκάρια η χώρα κινδυνεύει απο τον Σαμαρά
    τον Γιώργο πίσω γρήγορα, τον Σωτήρα
    και κ@@λο να ζητήσουν απο το πασοκ είστε πρόθυμοι για όλα
    τα κάνετε όλα
    εμπρός για μια ανεξάρτητη σοσιαλιστική πορεία για να καταλάβουν και οι ξένοι τι εστι πασοκ
    να καταλάβουν πόσο εύκολα σκύβεις και πόσο εύκολα προσκυνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.