3.11.11

Θανάσης Ράσιος: «Πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων»


«Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει προβλήματα πολιτικής επιβίωσης. Όλοι πρέπει να έχουμε μια σοβαρή εθνική στάση και πρέπει να καταλάβει ο πολιτικός κόσμος ότι δεν υπάρχει μόνο το ατομικό και κομματικό συμφέρον. Πρέπει να σταθούμε όλοι σαν μια γροθιά στο ύψος των περιστάσεων», ανέφερε ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Έβρου Θανάσης Ράσιος.

Σχολιάζοντας τα τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ο Θανάσης Ράσιος υπογράμμισε ότι, «εάν σήμερα στο πολιτικό σκηνικό υπήρχε εικόνα δυο η τριών κομμάτων που θέλουν να συνεργαστούν για να βγάλουν την χώρα μου από αυτήν την κατάσταση θα έλεγα και εγώ ναι στις εκλογές, όχι γιατί είναι ανίκανο το ΠΑΣΟΚ, όχι γιατί είναι ανίκανη η κυβέρνηση ,αλλά γιατί θα ήταν μια λαϊκή εντολή αυτή η έκφραση».
Παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι, «με άλλα προγράμματα ξεκινήσαμε και αλλού βρεθήκαμε από αναγκαιότητα», ωστόσο εκτίμησε ότι υπάρχει φώς στο τούνελ, τονίζοντας ότι, «οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι λύνουμε τα ζητήματα μας, δυστυχώς παθαίνουμε εθνικές συμφορές όταν είμαστε χωρισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.