28.11.11

Σεμινάριο για σύγχρονη διοίκηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Καβάλα και Ξάνθη


Διήμερο σεμινάριο για τα «Σύγχρονα Εργαλεία Διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» διοργανώνει για τα στελέχη των ΟΤΑ νομών Καβάλας και Ξάνθης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας - τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, την Τρίτη  29 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 το απόγευμα στο χώρο του ΤΕΕ, εισηγητές θα είναι ο επικεφαλής αξιολογητής συστημάτων επιχειρηματικής αριστείας στην Ευρώπη και χημικός μηχανικός, Γιώργος Σταμπουλής και ο οικονομολόγος, επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, Αναστάσιος Τσολάκης.
Την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένη την Τρίτη 6 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, το σεμινάριο θα επαναληφθεί στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Δράμας για τα στελέχη των ΟΤΑ της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.