4.11.11

Μυστικό δείπνο Χαμαλίδη – Βαβία – Καϊλή … πριν την απόφαση της βουλευτού για την μη στήριξη της κυβέρνησης!!!


Πριν πάρει την απόφαση της, ώστε να μην στηρίξει την κυβέρνηση στην συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Ά Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή, συνομίλησε με δύο στελέχη του κόμματος από τον Βόρειο Έβρο, οι οποίοι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, προσχώρησαν στο «στρατόπεδο» της!!!

Η φωτογραφία αποκαλυπτική.
Ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Χαμαλίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Βαβίας, συνόδεψαν την όμορφη Θεσσαλονικιά και με την συνοδεία καλού κρασιού και μεζέδων, σχεδίασαν την στρατηγική τους στο πολιτικό παιχνίδι που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες!
Φυσικά, για όλα τα παραπάνω αστειευόμαστε και λόγω των ημερών είπαμε να κάνουμε λίγο πλάκα, για να χαλαρώσουμε!
Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2008 στην Ορεστιάδα, όπου πραγματοποιήθηκε το 14ο πανελλήνιο συνέδριο ποντιακών συλλόγων για την εθνική αυτογνωσία. Η Εύα Καϊλή ήταν ομιλήτρια στο συνέδριο και το συγκεκριμένο τραπέζι ήταν μεταξύ της βουλευτού και ορισμένων φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την ακριτική πόλη!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/11 03:09

    Έγκυρο : συμφωνία για λίστες : πρώτοι στον Έβρο Γεροντοπουλος και Τσιαουση , Στυλιανίδης και Πεταλωτης στην Ροδόπη, Κοντός και Ξυνίδης Ξάνθη. Οι σίγουροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/11 16:34

    Η Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.

    Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011, 15:21

    Με αύξοντα αριθμό -2- συγκαταλέγεται στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης (που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα), το θέμα με τίτλο «Γνωμοδότηση επί της Προμελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Π.Π.Ε.), για την αδειοδότηση των χρυσορυχείων του Περάματος» (εισηγ. κ. Δήμαρχος).

    Σύμφωνα με το διαβιβαστικό του Υπουργείου Περιβάλλοντος όμως, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης περιλαμβάνεται στους φορείς στους οποίους γίνεται κοινοποίηση της προμελέτης και όχι στους αποδέκτες. Στους αποδέκτες συμπεριλαμβάνονται το Υπ. Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

    Σύμφωνα πάντα με το ίδιο διαβιβαστικό, «θα πρέπει όλοι οι συναρμόδιοι φορείς, Υπουργεία και Οργανισμοί, να διαβιβάσουν τη γνώμη τους στην ΕΥΠΕ εντός 15 ημερών από την παραλαβή του φακέλου της ΠΠΕ.

    Μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, ανεξάρτητα από το αν έχουν διαβιβασθεί ή όχι οι προαναφερόμενες γνωμοδοτήσεις, η αρμόδια Επιτροπή θα προχωρήσει στη διαδικασία ΠΠΕΑ για το έργο, η οποία συνίσταται σε θετική γνωμοδότηση ή αρνητική Απόφαση επί της ΠΠΕ, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 1650/86, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 3010/2002 και την ΚΥΑ Η.Π.11014/703/Φ104/2003».

    Εν τω μεταξύ, η προμελέτη λόγω του όγκου της (1.500 σελίδες) δε μοιράστηκε μαζί με όλες τις υπόλοιπες εισηγήσεις στους Συμβούλους, εντούτοις υπάρχει στο γραφείο του δημάρχου και τίθεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/11 17:01

    πόσο γελοία υποκείμενα μπορεί να είναι ορισμένοι... ξεφτιλισμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/11 20:53

    Ρε ξεφτιλες, δεν φτάνει που ξεφτιλιζετε τον εαυτό σας, θέλετε να ξεφτιλιζετε και το ΠΑΣΟΚ; Άκου με τη Καιλη.... Καλα δεν ντρεπεστε καθόλου ρε ξεφτιλες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.