3.11.11

Σύλληψη 21χρονου στην Καβάλα για διακίνηση κάνναβης, εκβίαση και παράνομη βία


Συνελήφθη την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών 21χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, εκβίαση και παράνομη βία.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας καταγγέλθηκε από 16χρονο, ότι ο 21χρονος, υπό την απειλή σωματικής βίας απαίτησε από αυτόν, να πουλήσει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και στη συνέχεια να του αποδώσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.
Ο 16χρονος αδυνατώντας να του αποδώσει το χρηματικό ποσό, παρέδωσε σε αυτόν, μία χρυσή αλυσίδα και μία ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 21χρονου, καθώς επίσης και σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα πλησίον αυτής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 137 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή, τα οποία είχε αποκρύψει ο δράστης.
Κατασχέθηκε επίσης, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 γραμμαρίων, την οποία είχε παραδώσει ο 21χρονος στον 16χρονο προκειμένου να την πουλήσει. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.