31.10.11

Η Κομοτηνή συμμετέχει στην δράση του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Θηλασμού


Το mitrikosthilasmos.com στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (στη χώρα μας γιορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου) διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 τη δράση Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός.

Μήνυμα της συγκεκριμένης δράσης «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!» που δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού!
Στην δράση συμμετέχουν και μητέρες από την Κομοτηνή, οι οποίες την Κυριακή 6 Νοέμβριου στις 11:00 πμ, θα δώσουν ραντεβού στο πάρκο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (πλησίον του θερινού θεάτρου).
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια διαδικτυακής συνεννόησης διαφόρων μητέρων ανά την Ελλάδα μέσα από εθελοντικά δίκτυα που διαχειρίζεται το mitrikosthilasmos.com με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική για το θηλασμό Ελλάδα και περισσότερες γυναίκες να εμπιστεύονται τη φύση και να θηλάζουν τα παιδάκια τους!!!
Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του θηλασμού πρέπει να δώσουν το παρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.