25.10.11

Συγχαρητήρια επιστολή Ρενταρή για την διάκριση του Πειραματικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης


Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρενταρή εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους δασκάλους, τον Διευθυντή και όλους όσους συνετέλεσαν ώστε το ολοήμερο  Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης να επιλεχθεί να λειτουργεί ως Πειραματικό με τα νέα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας.

«Αποτελεί μία πολύ σημαντική πρόκριση για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, διότι με τα νέα προγράμματα καινοτομίας, δημιουργίας ομίλων, αριστείων θα αποτελέσει πόλο πραγματικής πνευματικής δημιουργίας, ιδεών, νέων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων και μεθόδων. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που ένα σχολείο της Αλεξανδρούπολης προκρίθηκε 4ο Πανελλαδικά, συναγωνιζόμενο με ιστορικά σχολεία της Ελλάδας, όπως το Αρσάκειο, η Λεόντειος Σχολή».
Κλείνοντας την επιστολή της, η κ. Ρενταρή σημειώνει ότι «η παραπάνω εξέλιξη είναι ιστορικής σημασίας καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές στο χώρο της εκπαίδευσης της περιοχής μας. Ας αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τις νέες ευκαιρίες για να χαράξουμε άριστες προοπτικές για τα παιδιά μας».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/10/11 08:14

    χαααα μα καθε χρονο εδω και παρα πολλα χρονια ειναι πειραματικο το συγκεκριμενο σχολειο!!!!!! καλυτερα ειναι να πολιτευτει σε κανενα αλλο νομο μηπως κει γνωριζει καλυτερα τα θεματα!!! αυτοι μας εκπροσωπουν δυστυχως!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.