29.10.11

Τι πίνει; Να μας δώσει κι εμάς!


Μερικοί πολιτικοί μ’ αυτά που κατά καιρούς λένε … μας κάνουν να γελάμε και να αναρωτιόμαστε για το λειτούργημα τους! Τον είδαμε τον βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη στην τηλεόραση, να «τηλεμαχεί» με τους συναδέλφους του, του ΠΑΣΟΚ … και γεννήθηκε η απορία!

Ο σύγχρονος Ευριπίδης και γαλάζιος Στυλιανίδης που εξηγούσε τηλεοπτικώς πώς πέτυχε η κυβέρνηση Καραμανλή, γιατί απέτυχε το ΠΑΣΟΚ και πώς θα ξαναπετύχει η ΝΔ, τι πίνει;

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/10/11 19:03

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΡΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ; ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/11 02:48

    Ότι και να λένε τα δεξιά παπαγαλάκια η Ροδοπη πρωτο κόμμα θα βγάλει και πάλι το ΠΑΣΟΚ. Με δυο βουλευτές . Ο Στυλιανίδης θα βρει πάλι κανέναν Αλέκο με 200 ψηφους για να προσπαθήσει να ξαναβγεί. Όμως τώρα δεν είναι ο κουμπάρος Αρχηγος κι αυτό είναι το ζόρι του. Τίποτα πλέον δεν είναι σίγουρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LATHOS KANEIS ANWNYME.TO PASOK STHN RODOPH THA BGALEI ENAN BOULEUTH.TA PSHFODELTIA TWN DYO KOMMATWN THA EINAI "ADYNAMA" LOGW STYLIANIDH KAI PETALWTH.OI XRISTIANOI PSHFIZOUN PARADOSIAKA ND,POSO MALISTA TWRA.

    H MEIONOTHTA THA PAEI KALA TO PASOK,ALLA THA EXEI DIARROES LOGW ILXAN STO KOMMA THS NTORAS.

    OPOTE 1 BOULEUTH TO PASOK KI AUTOS EINAI O XATZHOSMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/11 08:23

    Ευσεβείς πόθοι αναλυτή της συμφοράς . Πάνε λίγο στα χωριά να δεις τι βρισιές ρίχνουν στη ΝΔ οι χριστιανοί κ μην βλέπεις τόση τι βι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.