3.10.11

«Κομμένη» μέχρι νεωτέρας η επένδυση του Χρυσού στον Έβρο!!!


Κομμένη μέχρι νεωτέρας από τις διαδικασίες του fast track είναι η επένδυση των Καναδών της Eldorado Gold στον Έβρο!!! Άλλαξαν τα δεδομένα τον τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα να μιλάμε για μεγάλη (προς το παρόν) νίκη των πολιτών του Έβρου και της Ροδόπης.

Με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων για ένταξη στην διαδικασία του fast track της επένδυσης και την επικύρωση της από την Κυβερνητική Επιτροπή, έμοιαζαν όλα να έχουν τελειώσει!
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της Piazza del Popolo, η επένδυση έχει σε εκκρεμότητα την έγκριση της προκαταρκτικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, κάτι το οποίο δεν μπορεί να λυθεί!
Επιπλέον, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της κυβέρνησης, ώστε να «παγώσει» την διαδικασία, ήταν η ασφυκτική πίεση που δέχθηκε από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και τις δεκάδες επερωτήσεις των βουλευτών της περιοχής μας!
Δεν είναι τυχαίο και το δημοσίευμα (κάνε κλικ στην φωτογραφία) με τίτλο «Θέλουμε ή όχι επενδύσεις; Έκοψαν και πάλι την επένδυση χρυσού στον Έβρο» από την πρόσφατη έκδοση του «Πρώτου Θέματος». Ξεκινάει και πάλι … ο επικοινωνιακός πόλεμος!!!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/10/11 17:00

    Φύκια για χρυσαφένιες κορδέλες μας πουλάει το πρωτο θέμα.
    Σιγά και φοβήθηκε η κυβέρνηση τον Ντόλιο τον Πεταλωτή τον Γιαννακίδη με τα μπατιρήματα που έχει, ποιος ξέρει σε τι ανατολίτικα παζάρια βρίσκεται για να εισπράξει κανένα ευρώ παραπάνω ο κρατικός κορβανάς. Άραβας συνεταίρος είναι Τούρκος θα το μάθουμε.
    Όταν θα έλθει ο λογαριασμός θα δούμε τον ουρανό με τα άστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.