31.10.11

Όταν ο Έβρος αναστενάζει!!! Φωτιά και λαύρα σε νοσοκομείο του νομού


Ο Έβρος είναι ο μοναδικός νομός στην Ελλάδα … που είναι αρσενικός και όρθιος και ίσως γι’ αυτό να είναι τόσο ερωτικός! Φίλος γιατρός, μας ενημέρωσε ότι σε ένα από τα δύο νοσοκομεία του νομού, ζωηρή νοσοκόμα … «δανείζεται» θάλαμο για τις ερωτικές τις συνευρέσεις!!!

Η πηγή μας θέλει την εν λόγω γυναίκα να επιδίδεται σε συγκεκριμένες καυτές ερωτικές πράξεις (εντός του νοσοκομείου πάντα), γεγονός που προκαλεί σοκ! Αυτήκοοι μάρτυρες των περιπτύξεων της έχουν βρεθεί ουκ ολίγοι ασθενείς οι οποίοι ανέφεραν ότι πριν από λίγες ημέρες, η νοσοκόμα είχε κλειστεί σε δωμάτιο του νοσοκομείου αναστατώνοντας το χώρο με τις φωνές της. Φωνές που έφτασαν και στα αυτιά μιας συναδέλφου η οποία ωστόσο έκανε τα στραβά μάτια.
Η συγκεκριμένη νοσοκόμα, λόγω της θέσης της, φέρεται ότι είχε πρόσβαση στους περισσότερους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος και μάλιστα είχε διαλέξει έναν από αυτούς προκειμένου να τον μετατρέψει σε κρυφή ερωτική φωλιά.
Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από τον… σύζυγό της, έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού της στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.
Ωστόσο, η δραστηριότητα της νοσοκόμας έγινε γρήγορα γνωστή στους κύκλους του νοσοκομείου και έτσι δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά του διοικητή του, ο οποίος πήρε δραστικά μέτρα, κλειδώνοντας το επίμαχο δωμάτιο και αφαιρώντας από τη γυναίκα τα κλειδιά.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/11 11:37

    Διδυμοτειχο μπλουζ!!!!!!Και οι αξιωματικοι της Φροντεξ βρηκαν την χαρα τους.Πιατσα ξερεις πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν ξέρει αυτός,ποιος θα ξέρει;Πάλι κιτρινίζεις όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/11 14:01

    ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΘΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΕΣ ΕΠΙΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με συγχωρείτε... κύριε Διοικητάαα...

    ... παρακαλώ... με κλειδώσατε στο δωμάτιο!

    Μπορείτε να μου ανοίξετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/11/11 20:16

    Καλά ρε παιδιά, τι ζήλια είναι αυτή;;; Σας πειράζει και σας ενοχλεί δηλαδή που κάποιοι μπορούν και το κάνουν ακόμα στην Ελλάδα;; Εγώ προσωπικά τους χαίρομαι και τους λυπάμαι ταυτόχρονα που μπήκαν στο στόχαστρο μερικών ανοργασμικών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.