14.9.11

Μόνο ένας Βαβίας θα έδινε μετάλλια σε τέτοιες αθλήτριες…

Στο βόλλεϋ υπάρχουν καλλίγραμμα κορμιά, κάτι που το μαρτυρά η συγκεκριμένη φωτογραφία!!! Στο 2ο Τουρνουά Beach Volley Ορεστιάδας η ομάδα των όμορφων κοριτσιών κέρδισε την 2η θέση και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ζήτησε μία χάρη από τους διοργανωτές.
Η χάρη που ζητήσανε, ήταν τα μετάλλια στο στήθος να τους τα φορέσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Βαβίας!!! Ο τελευταίος, λάτρης του ωραίου φύλου, δεν χάλασε χατίρι. Φωτογραφία ντοκουμέντο λοιπόν.
Για την ιστορία, με τον Σταύρο Βαβία, αποθανατίζονται οι βολλεϋμπολίστριες Σαλινούδη, Σαρκισιάν και Κουτελιδάκη…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/11 09:25

    Γεια σου ρε Βαβία...γυναικοκατακτητή..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/11 14:17

    Αλλού κοιτάνε τα κορίτσια σημασία δεν του δίνουν... σιγά την ομορφιά. Κι αυτός ως ωραιοπαθείς κοιτάει το φακό... Τι παιδί κι αυτό, αφού δεν σου πάει γιατι το προσπαθείς; Με το ζόρι πολιτικός και μορφονιός δεν γίνεται. Ασχολίσου με κάτι άλλο καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/11 17:30

    Αυτό το παιδί πραγματικά τα έχει χαμένα. Μόνο για το φαίνεσθαι και από ουσία πάτος. Αλήθεια με κάτι άλλο βαβία δεν έχεις να ασχοληθείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/11 17:42

    Kala milame gia montelo. ainte apo do reeeeeeeee oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.