1.9.11

Επανασχεδιασμός του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη


Ο επανασχεδιασμός του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, θα εξεταστεί την ερχόμενη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί υπό τον ειδικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Διβάρη, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη, Άρη Γιαννακίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στόχος της σύσκεψης είναι η επικαιροποίηση της «λίστας» των έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα, βάσει της ετοιμότητας που παρουσιάζουν.
Να σημειωθεί ότι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης έχουν κατανεμηθεί πόροι ύψους 195 εκ. ευρώ από το πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», εντούτοις τα έργα που είχαν την απαραίτητη ωριμότητα και έχουν ενεργοποιηθεί ανέρχονται σε 20 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.