2.9.11

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις νέες ειδικότητες στα ΙΕΚ Καβάλας και Αλεξανδρούπολης


Αιτήσεις υποψηφίων για τις νέες ειδικότητες, που θα λειτουργήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο, δέχονται τα ΙΕΚ Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

Στην Καβάλα θα λειτουργήσουν τέσσερις νέες ειδικότητες, που έχουν να κάνουν με τους τομείς προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων δημιουργίας και έκφρασης, βοηθού φυσιοθεραπευτή και υπαλλήλου εργαστηρίου φυσιοθεραπείας, τεχνικού αμπελουργίας- οινοποιίας και τεχνικού βιολογικής- οικολογικής γεωργίας.
Οι δύο τελευταίες θα λειτουργήσουν στην Ελευθερούπολη. Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται έως τις 9 Σεπτεμβρίου.
Το ΙΕΚ Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε  τις νέες ειδικότητες Α’ Εξαμήνου και πρόκειται για τα τμήματα: 1. ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, 2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (WEB DESIGNER - DEVELOPER), 3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ.
Η διάρκεια φοίτησης για τις ειδικότητες αυτές είναι 4 Εξάμηνα. 
Στο Σουφλί θα λειτουργήσουν τα τμήματα: 1. ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, 2. ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. (Η διάρκεια φοίτησης για τις ειδικότητες αυτές είναι 2 Εξάμηνα).
Παράλληλα, θα λειτουργήσει η ειδικότητα Γ’ Εξαμήνου: ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΈΚΦΡΑΣΗΣ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ και στο τηλέφωνο 25510-25202, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.