1.9.11

Ανακοινώνετε και επίσημα η επένδυση του Χρυσού στον Έβρο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, τυπικό είναι το θέμα της έγκρισης από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή των πρώτων επενδύσεων fast track, μέσα στις οποίες είναι και η εξόρυξη χρυσού στο Πέραμα του Έβρου!!!

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου το σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!
Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη! Η πληροφόρηση μας είναι από κυβερνητικές πηγές…

3 σχόλια:

  1. "Δεν ξεχνώ ο Κομοτηναίος"1/9/11 19:58

    Ο Λαμπάκης τα χρυσορυχεία και το Περιοδικό icona κ. Γιαννακίδη και οι λοιποί «αντιστασιακοί» τύπου Κοτσάκη .

    Τεύχος 24 (Σεπτέμβριος 2010)
    Σελίδα 63: Ολοσέλιδη διαφήμιση των Χρυσωρυχείων Θράκης
    Τι λέει η διαφήμιση; ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας

    Τίνος είναι το περιοδικό icona;

    Ιδιοκτησία: ANGLOHELLENIC A.E. (κύρια Μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος: Σοφία Λαμπάκη) - αδερφή του υποψήφιου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.
    Εκδότης: Δημοσθένης Δούκας - Σύμβουλος του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.
    Νομικός Σύμβουλος: Βίκυ Μιχαλοκάκου-Λαμπάκη - Σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

    Κάποιοι θα πείτε, εντάξει τι έγινε, περιοδικό είναι και λογικό είναι ότι πρέπει να έχει έσοδα από διαφημίσεις για να επιβιώσει και αυτή είναι απλά μια διαφημιστική καταχώρηση.
    Όμως...
    είναι σε όλη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης γνωστό πως ο Βαγγέλης Λαμπάκης, αναδείχθηκε στα κοινά της περιοχής μας κυρίως μέσα από τους αγώνες του ενάντια στην κατασκευή χρυσωρυχείων στην περιοχή του Έβρου και της Ροδόπης και είναι από τα ιδρυτικά και πιο δραστήρια μέλη της διανομαρχιακής επιτροπής κατά της εξόρυξης χρυσού.
    Ο κ. Λαμπάκης έχει επισημάνει πολλές φορές ότι: «η εξόρυξη χρυσού είναι η απόλυτη καταστροφή για το μέλλον της περιοχής και των κατοίκων της, που σημαίνει ότι αν ενδώσουμε θα παραδώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τον θάνατο».

    Ο κ. Λαμπάκης έχει καταφερθεί κατά του αθλητικού συλλόγου Εθνικός Αλεξανδρούπολης, επειδή έχει στις φανέλες των αθλητών διαφήμιση των "Χρυσωρυχείων Θράκης" και είχε κάνει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο, για καταδίκη της Διοίκησης του Εθνικού και αποκλεισμό του συλλόγου από τις επιχορηγήσεις του Δήμου.

    Ο κ. Λαμπάκης έχει επανειλημμένως επιτεθεί φραστικά κατά του προέδρου του Εθνικού κ. Χάρη Καρυωτάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ξεπουλήθηκε στον χρυσό, ότι διαφημίζει τον θάνατο και ότι υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας.

    Τόσο ο ίδιος ο κ. Λαμπάκης, όσο και κάποιοι νεόκοποι "ευαισθητοποιημένοι" συνεργάτες του, κατηγορούν αναπόδεικτα τρίτα πρόσωπα, αφήνοντας ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες αιχμές ότι τάχα χρηματοδοτούνται ή "τα παίρνουν" από την εταιρία των Χρυσωρυχείων.

    Ο κ. Λαμπάκης λοιπόν, από τη μία αγωνίζεται κατά των χρυσωρυχείων, καταγγέλλει και καταδικάζει όσους τα διαφημίζουν και από την άλλη διαφημίζουν τα χρυσωρυχεία σε οικογενειακό του έντυπο, έχοντας οικονομικό όφελος (εκτός κι αν η διαφημιστική καταχώρηση είναι δωρεάν ως κοινωνική προσφορά).

    Η υποκρισία, η κοροϊδία και η ξεφτίλα σε όλο τους το μεγαλείο!!!

    Κύριε Λαμπάκη, αντί να κριτικάρετε να καταγγέλετε και να καταδικάζετε τους άλλους...
    κοιτάξτε πρώτα το σπίτι σας γιατί... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!


    Η ολοσέλιδη καταχώρηση στη σελίδα 63 του περιοδικού
    Μια "κοινωνική προσφορά" της οικογένειας Λαμπάκη...
    για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας...

    Για πληρέστερη ενημέρωση και φωτογραφίες αδέλφια, γιατί μας δουλεύουνε οι θεομπαίχτες και οι θεατρίνοι ΔΕΣ:
    http://alexpolisonline.blogspot.com/2010/10/icona.html

    «Δεν Ξεχνώ ο Κομοτηναίος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστος Αναγνώστου1/9/11 20:34

    Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Επαμεινώνδας Τολέδης, προϊστάμενος της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΕΚΑ και άνθρωπος των Χρυσωρυχείων!

    Δηλαδή τα Χρυσωρυχεία θα αποφασίσουν αν θα δώσουν άδεια στα Χρυσωρυχεία! Ποιον κοροϊδεύετε ρε;;;

    Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα λόγο θα σας πω:

    Goldfinger.

    Θυμάστε το κορτσούδι που ήταν βαμμένο χρυσό???

    Ε, θα δείτε κι άλλα τέτοια κορτσούδια.

    Live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.