30.9.11

Με 3 ψηφοδέλτια το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης


Σύμφωνα με πληροφορίες από τον επαγγελματικό χώρο, στις εκλογές του Δεκεμβρίου για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το ΠΑΣΟΚ θα είναι … τρία κομμάτια!!! Βέβαια δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στο μοναδικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα στηρίξει η ΝΔ, αλλά … μηδένα προ του τέλους μακάριζε!

Ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης Αργύρης Αργυρόπουλος θα είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος και όπως όλα δείχνουν και πάλι φαβορί, καθώς τον στηρίζουν οι μηχανισμοί του πρώην προέδρου Κώστα Λιούρτα και οι επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από την μειονότητα.
Το ψηφοδέλτιο θα «σπάσει» ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ροδόπης Μιχάλης Βεζυργιαννίδης, ο οποίος ετοιμάζει ψηφοδέλτιο, δείχνοντας έτσι την δυσαρέσκεια του, για το «άδειασμα» που δέχθηκε στις τελευταίες εκλογές του κλάδου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την τριάδα κλείνει η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, δημοτική σύμβουλος Μαρία Μαλαμίδου, η οποία προσβλέπει να κάνει την έκπληξη. Η υποψηφιότητά της δεν πρέπει να υποτιμηθεί, καθώς θα στηριχθεί σ’ ένα μέρος από τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.
Απέναντι σ’ αυτά τα ψηφοδέλτια, η ΝΔ δεν έχει να αντιπαραθέσει κανένα σοβαρό στέλεχος. Αν και η υποψηφιότητα του Γιάννη Μουρτίδη θα ήταν μια καλή περίπτωση για την συντηρητική παράταξη … αυτό τον καιρό αντιμετωπίζει δυσμένεια, ελέω Ευριπίδη Στυλιανίδη. Οπότε η μάχη θα κριθεί στα «πράσινα» στρατόπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.