11.8.11

Σκατά στον φασίστα τραγόπαπα Αμβρόσιο που χαρακτηρίζει «πολιτικό κρατούμενο» τον δολοφόνο Ντερτιλή

Αίτηση να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Νίκο Ντερτιλή, τον τελευταίο κρατούμενο εκ των πρωταιτίων της Χούντας, υπέβαλε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος!!!

Στην επιστολή του ο Αμβρόσιος πλέκει το εγκώμιο του Νίκου Ντερτιλή, τον οποίο χαρακτηρίζει «πολιτικό κρατούμενο» και «πρότυπο ζωής».
Παραπονείται ότι δεν του έχει δοθεί άδεια ως τώρα ώστε να επισκεφθεί «τον γενναίο Έλληνα αδελφό μας στο δεσμωτήριό του, κατ’ εφαρμογή του λόγου του Θεού. Θα ήθελα να του σφίξω το χέρι και να τον συγχαρώ διά ζώσης φωνής μόνο και μόνο διότι παραμένει πιστός στις αρχές του καθ’ ον χρόνο θα ηδύνατο με μιαν υποκριτικήν δήλωση μετανοίας να έχει κερδίσει την ελευθερίαν του. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν αρχές και δεν τις θυσιάζουν αποτελούν πρότυπα ζωής. Ακόμη και τότε που οι αρχές των δεν γίνονται αποδεκτές από την πλειονότητα ενός λαού».
Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μιλώντας στο δικτυακό τόπο εκκλησιαστικών ειδήσεων Romfea.gr επιβεβαίωσε ότι «βεβαίως και θα τον επισκεφθώ» λέγοντας ότι «ο Ντερτιλής δεν είναι εγκληματίας».

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/8/11 00:56

    αυτό δεν ειναι δημοσιογραφία που κάνετε.
    Δημοσιογραφία ειναι να λέτε τα πράγματα οπως γίνανε. Οχι να σχολιάζετε και να γράφετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ σας απόψεις. Γιατι ο τίτλος "Σκατά στον φασίστα τραγόπαπα Αμβρόσιο που χαρακτηρίζει «πολιτικό κρατούμενο» τον δολοφόνο Ντερτιλή " δεν ειναι δημοσιογραφία....
    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/11 01:18

    Γιατί ρε μάγκες φασιστας ο ντερτιλης αλλα τουμπεκι για τα λαμόγια σας Τσοχατζόπουλος Τσουκάτου Σημίτη κλπ ΑΕΙ στο διάολο παλιοκουμουνια βουλιαξατε την χώρα η Ελλάδα του Ντερτιλης δεν χρωστούσε σε κανένα,δεν είχε γεμίσει μαύρους ,τα μεμετια ήταν μοκο,και ήταν οι μόνοι που γέμισαν με έργα την επαρχία φασισταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/8/11 01:26

    Καλά του τα έσουρε ο Πεταλωτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/11 12:19

    Τα σχόλια του΄τύπου "βασικά καλά επί χούντας" είναι του ίδιου επιπέδου με "τα σπρεντς επί Καραμανλή ήταν καλά, ο Παπανδρέου μας κατέστρεψε". Συγκρίνουν πούτσα με βούρτσα. Δεν μας λενε τι θα έκανε καλύτερα από τον Παπανδρέου ΤΩΡΑ η χούντα ή ο Κωστάκης ή ο Σαμαράς.

    Ενώ για τα μικρά θαύματα του Σημίτη και του ΠΑΣΟΚ γενικότερα εγώ γνωρίζω να πω τι ΔΕΝ θα έκανε η ΝΔ και τα φασισταριά της:

    1. Δεν θα ένωναν το λαό (λάθος ίσως του ΠΑΣΟΚ γιατί έγινβαν όλα χυλός και χάθηκε η διάκριση καλών - κακών)
    2. Δεν θα εκβίαζαν τη συμμετο΄χή μας στο κλαμπ των ισχυρών της Δύσης που όσο κι αν κλονίζεται, θα τη βρει την άκρη.
    3. Δεν θα έκαναν στοιχειώδη αξιοκρατία τύπου ΑΣΕΠ, παρόλες τις ΄τρύπες, όμως ένας στοιχειώδης μπούσουλας υπάρχει.
    4. Δεν θα έσωζαν 3-4 φορές τη χώρα από χρεοκοπία την οποία παραλάμβαναν από δεξιές κυβερνήσεις ΠΑΝΤΑ.
    5. Δεν θα μας έβαζαν στην αποδεκτή από όλους ΟΝΕ και μη μου κάνετε τοπυς έξυπνους καθυστερημένα γιατί ο έξυπνος κθυστερημένα είναι απλά ... καθυστερημένος. Όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά.
    6. Δεν θα είχαν εμφανίσει ποτέ τα πρωτογενή πλεονάσματα (έστω και λογιγστικά) που επί νσειρά ετών εμφάνισε ο Σημίτης
    7. Δεν θα έκαναν Ολυμπιάδα που σαν χρήμα μας βγήκε ξινή αλλά απέδειξε τις ικανότητές μας
    8. Δεν θα έπαιρναν ευρωπαϊκά προγράμματα ΠΟΤΕ. Το αν τα αξιοποιούμε είναι άλλο θέμα. Οι δεξιοί πριν φτάσουν στην αξιοποίηση ας σκεφθούν τη διεκδίκηση, οι ... σκληροί διαπραγματευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/8/11 12:59

    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ (1974-2011) 37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/8/11 16:39

    Eκπρόσωπος της εκκλησίας κι αυτός. Της γνωστής εκκλησίας με το γνωστό "θεάρεστο" ρόλο της...

    http://swell-swell.blogspot.com/2007/06/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/8/11 18:21

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ Η ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ Η ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΠΟΙ ΣΑΝ ΚΕ ΕΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΝΙΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/8/11 19:19

    Του τα ξαναέχωσε και σήμερα ο Πεταλωτής του φασιστοπαπά..

    http://www.gpetalotis.gr/news/press/158-2011-08-12-11-23-16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/8/11 22:44

    "Γιατί ρε μάγκες φασιστας ο ντερτιλης αλλα τουμπεκι για τα λαμόγια σας Τσοχατζόπουλος Τσουκάτου Σημίτη κλπ ΑΕΙ στο διάολο παλιοκουμουνια βουλιαξατε την χώρα η Ελλάδα του Ντερτιλης δεν χρωστούσε σε κανένα,δεν είχε γεμίσει μαύρους ,τα μεμετια ήταν μοκο,και ήταν οι μόνοι που γέμισαν με έργα την επαρχία φασισταρια "
    -----------------------------------------
    O τσοχατζοπουλος/τσουκατος/σιμιτης τι σχέση εχουν με το ΚΚΕ ??? μαλλον στην αντιθετη πλευρα ήταν.
    Οσο για την χούντα , εκανε εργα αλλα εστελνε τους αντιστασιακους στα ξερονησια κιόλας.
    Επειδη καποιοι πηραν τσάμπα χωραφια μην τα ξεχναμε ολα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.