4.8.11

Μάχες εντυπώσεων για τους δελφίνους της ΝΔ

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις βουλευτές της ΝΔ τοποθετήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, την οποία ενημέρωσε πρώτη φορά ο νέος υπουργός, Σταύρος Λαμπρινίδης.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τα εξωτερικά, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο τομεάρχης Εξωτερικών Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Εννοείται ότι από όλα τα άλλα κόμματα μίλησε μόνο ένας βουλευτής.
Απλώς στη ΝΔ οι δελφίνοι είναι πολλοί…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/11 17:07

    ... ναι ειναι πολλοί και με τον Σαμαρά αρχηγό τους, δεν θα αργήσουν να αντιπαραταθούν μεταξύ τους ως πραγματικού δελφίνοι... μια και αργά ή γρήγορα η ΝΔ θα ψάχνει για νέο αρχηγό - στην αποδεκατισμένη εως τότε κεντροδεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/11 08:52

    Π Ε Σ Τ Α Μ Ε Γ Α Λ Ε ! ! ! !

    Όχι ότι είναι τόσο κακός πολιτικός ο Σαμαράς, απλά αυτό το κόμμα, αυτή η παράταξη είναι η καταστροφή της χώρας!!!!!

    Και η άλλη παράταξη του Βενιζελισμού / Παπανδρεϊσμού / "αριστερών" δεν πάει πίσω σε χαζομάρα (ομοιογένεια έχουμε ως λαός) αλλά πάντα κάτι έσωζαν ή δημιουργούσαν.


    Σύγχρονη κεντροδεξιά με αρχές και επαναφορά σε λογική του κόσμου της μόνο τύποι σαν τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο μπορούσαν να φτιάξουν αλλά τους έδιωξαν. Υπό προϋποθέσεις και η Ντόρα αλλά στην ώρα τη δική της ξεσπά το αντιτζακικό κόμπλεξ του μέσου μαλάκα νεοέλληνα. Α, να μην ξεχάσω και το πατριωτικό και επαναστατικό του θυμικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.