3.8.11

Διαμαρτυρία στο τελωνείο των Κήπων για τους ιδιοκτήτες Ταξί της Θράκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου 2011 στο τελωνείο των Κήπων, 300, περίπου, ιδιοκτήτες Ταξί, από όλους τους νομούς της Θράκης.

Στο σημείο έφτασαν αρχικά οι ιδιοκτήτες Ταξί του Έβρου και αργότερα, στις 11.30, κατέφθασε το κομβόι των Ταξί που ξεκίνησε από την Ξάνθη και τη Ροδόπη, πραγματοποιώντας μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας που πέρασε μέσα από την Αλεξανδρούπολη, για να καταλήξει στο τελωνείο των Κήπων.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν παρατάξει και από τις δύο πλευρές του δρόμου τα Ταξί τους και διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ δεν υπάρχει, προς το παρόν, σχέδιο κλιμάκωσης της κινητοποίησης με αποκλεισμό του τελωνείου.
Να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται την ώρα που ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, ενημερώνει την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο των Tαξί.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.