4.8.11

Η επανάσταση αναβάλλεται … για τον Σεπτέμβρη!

Αύγουστος στην Ελλάδα! Οι «αγανακτισμένοι» αποχωρούν από τις πλατείες, οι ταξιτζήδες αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους, οι πορείες διαμαρτυρίας είναι είδος προς εξαφάνιση και οι απεργίες ανύπαρκτες! Μέχρι και ο Αλέξης «Che» Τσίπρας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση σε ομιλία του προς τους εργαζομένους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, είπε πως «ο Σεπτέμβρης πρέπει να είναι ο τελευταίος μήνας που θα έχουμε μια κυβέρνηση που θα πηγαίνει κόντρα στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού». Ακόμα ένα παράδειγμα ότι στην Ελλάδα τον Αύγουστο δεν λειτουργεί τίποτα!

Μέχρι και οι ιδεολογικές επαναστάσεις του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ … αναβάλλονται για Σεπτέμβρη! Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα … αλλά από Σεπτέμβρη.

1 σχόλιο:

  1. να πεις στον κύριο Τσίπρα πως υπάρχουν κάποιοι που εργάζονται και τον Αύγουστο και που δεν είναι Αριστερός.
    Αλλά που να ξέρει τώρα αυτός από δουλειά :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.