9.8.11

Στις 22 Αυγούστου η Ντόρα Μπακογιάννη στην Καβάλα

Στις 22 Αυγούστου αναμένεται να επισκεφθεί το νομό Καβάλας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη θα παραμείνει στην περιοχή μέχρι και τις 23 του μήνα, ενώ υπάρχουν οδηγίες από τα κεντρικά για τον καταρτισμό του προγράμματός της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΝΕ Καβάλας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Παντελή Ηλιάδη, η έλευση της προέδρου σχετίζεται με το ενδιαφέρον της για την πόλη και το νομό.
Στο πλαίσιο αυτό θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς γενικότερα της Καβάλας. Παράλληλα θα γίνουν πολλές συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα του νομού, οι οποίοι θα συμμετάσχουν μελλοντικά στις επόμενες εκλογές, στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης και τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης στην Καβάλα, που ήδη λειτουργούν εδώ και έξι μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.