8.7.11

Αποδοκίμασαν τον Ξυνίδη στην Λάρισα! Τουλάχιστον εκεί ήταν ντόπιοι…

Σε ένα κτίριο αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις και υπό τους ήχους συνθημάτων κατά της κυβερνητικής πολιτικής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ.

Στην συνδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας, συμμετείχαν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας.
Τουλάχιστον στην Λάρισα τον Σωκράτη Ξυνίδη τον αποδοκίμασαν οι ντόπιοι και όχι όπως πριν λίγες ημέρες στην Ξάνθη, όπου αρκετοί Κομοτηναίοι έδωσαν το «παρών» στην καλοσχεδιασμένη επίθεση! Γιατί και καλοσχεδιασμένη επίθεση ήταν και Κομοτηναίοι πολύ ήταν! Σπίθες … βγάζανε τα μάτια τους…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/7/11 11:23

    giati re kolopasokia an itane apo alli poli sas peirazei? oust lamogia kai eseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/11 12:25

    Έτσι είναι οι ΣΠΙΘΕΣ στην Κομοτηνή. Το ζουν το πράμα!!! Το σύνδρομο καταδίωξης και η συνωμοσιολατρείας τους είναι χρόνια πάθηση και για αυτό ξεσπούν πιο υποψιασμένοι από τους υπόλοιπους αφελείς χουλιγκάνους που τους ακολουθούν. Και δυστυχώς όσο έχουν το φωτοστέφανο γύρω τους (αφού δεν άσκησαν εξουσία σίγουρα είναι άγιοι, δεν μπορεί) μπορούν και επικρατούν. Θα έρθει βέβαια η ώρα τους... Με την καλή έννοια και την κακή έννοια ταυτόχρονα. Πολλές από τις πράξεις τους θα τις λουστούν και άλλες θα τις καρπωθούν. Οι χαμένοι; Μα αυτοί που παίζουν το ντεκόρ του "λαού" γύρω τους!!!!
    Τουλάχιστον το κατεστημένο κάτι τους γύριζε πίσω: ηθική και υλική ικανοποίηση. Λίγη αλλά χειροπιαστή. Οι ΣΠΙΘΕΣ τι θα γυρίσουν πίσω; Το μπάχαλο; Τη σκληρή δουλειά; Την "αξιοπρέπεια" της συλλογικής φτώχειας; Τη δεκαετία του '50; Τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.