29.7.11

Άρης Γιαννακίδης: «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, είπε για μια ακόμη φορά ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ»


Νομίζω ότι η προσέγγιση του θέματος, που εισήχθη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με πρωτοβουλία της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης - Έβρου κατά του Χρυσού, είναι καθαρά πολιτική.

Θεωρώ ότι σε επίπεδο επιστημονικής προσέγγισης, έχει αξιολογηθεί εδώ και 15 χρόνια από την θεσμική κοινωνία, όπου με πλήρη ομοθυμία και ομοφωνία είπε «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ», έχοντας έναν άλλο σχεδιασμό που να συνάδει με την αειφορία. Αυτό που προσδίδει προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας, είναι ένα εξαιρετικό οικοσύστημα, που είναι πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά αναγνωρίσιμο.
Συμφωνήσαμε μετά την συζήτηση του θέματος, να δημιουργηθεί μια επιτροπή, για να ενημερώσει όλο τον πολιτικό κόσμο, ότι η δικιά μας περιοχή για μια ακόμη φορά, θα πει ένα «ΟΧΙ» στην συγκεκριμένη επένδυση!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/7/11 15:20

    Αρη, καλά κρασιά!!!!!!!!!
    Τα πιστεύεις αυτά που λες, ή είναι είναι το άλλοθι σου, για την άδεια που έχει στο συρτάρι του ο σύντροφος και φίλος Παπακωνσταντίνου;
    Αρη, ΠΑΛΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΧΑΛΑΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.